Hoe U Uw Telefoon Als Webcam Kunt Aansluiten

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Als Webcam Kunt Aansluiten
Hoe U Uw Telefoon Als Webcam Kunt Aansluiten

Video: Hoe U Uw Telefoon Als Webcam Kunt Aansluiten

Video: Hoe U Uw Telefoon Als Webcam Kunt Aansluiten
Video: How To Use Your Smartphone As A Webcam for FREE! 2024, Mei
Anonim

Vroeg of laat, maar bijna elke gebruiker van een telefoon of smartphone met ondersteuning voor ingebouwde videocamera's dacht erover om deze als webcam te gebruiken. Hier is een verklaring voor. De kosten van een webcam variëren van enkele honderden roebel tot 2-3 duizend roebel. Waarom betalen voor een extra camera als je telefoon er een heeft? Het antwoord ligt voor de hand. Om de camcorder van uw telefoon als webcam te gebruiken, moet u een extra hulpprogramma installeren.

Hoe u uw telefoon als webcam kunt aansluiten
Hoe u uw telefoon als webcam kunt aansluiten

instructies:

Stap 1

Totdat het bekend werd over het verschijnen van gespecialiseerde programma's voor het gebruik van de telefooncamera voor andere doeleinden, probeerden ambachtslieden al het mogelijke te doen: op hun eigen ervaring en op hun telefoons probeerden ze experimentele schema's, gedemonteerde telefoons, sommigen haalden zelfs videocamera's uit telefoons. Maar competente en correcte beslissingen op dit gebied zijn niet verschenen.

Stap 2

Na de creatie van het gespecialiseerde programma WebCamera Plus, werd het mogelijk om het beeld van de videocamera van de telefoon over te brengen naar elke internetclient. Verder werd het mogelijk om geluid te ondersteunen. Nu is het in programma's zoals Skype mogelijk om spraakberichten rechtstreeks vanaf de microfoon van de telefoon te verzenden. Later werd het Mobiola WEB Camera-programma uitgebracht, dat ondersteuning biedt voor andere platforms.

Stap 3

Het programma is betaald, maar vereist geen activering of registratie. Na het opstarten wordt er automatisch gecontroleerd op de verbinding van de smartphone of communicator met uw computer. Als het zoeken succesvol is, wordt het cameramodel weergegeven op het hoofdpaneel. Als je de telefooncamera in andere programma's gebruikt, moet je een webcam zoeken in de instellingen (bijvoorbeeld in Skype). De webcam wordt actief na het opslaan van de instellingen in het programmavenster. Met de camera kunt u foto's en korte video's maken.

Aanbevolen: