Een Game Opnemen Op Ps2

Inhoudsopgave:

Een Game Opnemen Op Ps2
Een Game Opnemen Op Ps2

Video: Een Game Opnemen Op Ps2

Video: Een Game Opnemen Op Ps2
Video: How to Record PS2 Gameplay! Easy and Cheap Setup! 2024, Mei
Anonim

Play Station 2 is een gameconsole die niet alleen de gamemodus ondersteunt, maar ook het bekijken of beluisteren van cd/dvd-schijven. Deze console verving een hele reeks gameconsoles, waarvan het pad begon met de bekende DENDY (8 bit). Schijven branden voor Play Station 2 roept altijd veel vragen op met betrekking tot branden, foutcontrole, schijfselectie, enz.

Een game opnemen op ps2
Een game opnemen op ps2

Het is nodig

Software waarmee u een schijfkopie kunt branden

instructies:

Stap 1

Om zo'n schijf te maken, is het niet nodig om dure "blanks" te kopen. Het opnemen van een normaal beeld van een opname voor deze settopbox is niet anders. Zowel DVD-R als DVD + R zullen werken. De enige settopbox in deze serie die geen dvd + R-schijven accepteert, is de release uit 2001.

Stap 2

Gebruik eenmalige beschrijfbare schijven om een schijf te maken. RW-schijven zullen niet werken, ze zullen veel fouten bevatten.

Stap 3

Om naar een schijf te schrijven, kunt u elk programma gebruiken waarvan de functie is om een afbeelding naar een schijf te schrijven. Deze programma's omvatten: Alcohol 120%, UltraISO. Hieronder zullen we de programma's bekijken waarin u dit kunt doen. Het download- en installatieproces wordt niet beïnvloed. Alleen de momenten van de daadwerkelijke opname op de schijf worden ingepland.

Stap 4

Om een Play Station 2-schijf in Alcohol 120% te branden, klikt u in het hoofdvenster op de knop Image Burning Wizard in het linkerdeelvenster.

Stap 5

Geef in het geopende venster het pad naar uw bestand (schijfkopie) op door op de knop Bladeren te klikken.

Stap 6

Geef in het volgende venster de schrijfsnelheid van de schijf op, bij voorkeur een lagere waarde. Lage schrijfsnelheid - hoge kwaliteit. U moet ook het type schijf specificeren dat u opneemt (Datatype) - Play Station 2. Klik op Start om de opname uit te voeren.

Stap 7

Om een Play Station 2-schijf in UltraISO te branden, klikt u op de knop met het schijfpictogram op de werkbalk.

Stap 8

Geef, net als in het vorige voorbeeld, de schijfsnelheid en het gegevenstype van de schijf op. Klik op de knop "Branden".

Aanbevolen: