Hoe Vindt U De Locatie Van De Abonnee Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Vindt U De Locatie Van De Abonnee Megafon
Hoe Vindt U De Locatie Van De Abonnee Megafon

Video: Hoe Vindt U De Locatie Van De Abonnee Megafon

Video: Hoe Vindt U De Locatie Van De Abonnee Megafon
Video: Хасбулла и Мухаммад в доме ужасов - ХАСБУЛЛА В КВЕСТЕ 2024, April
Anonim

Als u de locatie van een Megafon-abonnee wilt vinden, gebruikt u een van de speciale diensten van deze mobiele provider. U kunt zoeken naar de mensen die u zoekt met de zeer effectieve Navigator-optie.

U kunt de locatie van een Megafon-abonnee vinden met behulp van de speciale services van de operator
U kunt de locatie van een Megafon-abonnee vinden met behulp van de speciale services van de operator

instructies:

Stap 1

Abonneer u op de "Navigator"-service om de locatie van een Megafon-abonnee op telefoonnummer te vinden. Hiermee kunt u niet alleen naar abonnees zoeken binnen het netwerk, maar ook naar abonnees die gebruikmaken van de diensten van andere operators. Kies een van de beschikbare verbindingsmethoden: via sms, USSD-verzoek of op de website van de operator.

Stap 2

Probeer de locatie van de Megafon-abonnee te vinden door * 140 # te kiezen of door een leeg bericht te sturen naar het korte nummer 1400. In dit geval kunt u abonnees toevoegen aan een speciale lijst voor snelle toegang door het abonneenummer naar 1400 te sturen., ontvangt de persoon aan wie het bericht is verzonden een verzoek om zijn/haar locatie te identificeren. Om akkoord te gaan met de procedure, moet hij een antwoordbericht sturen met het woord "JA". Hierdoor ontvangt u de coördinaten van de abonnee. U kunt de dienst deactiveren door het bericht "UIT" te sturen naar het korte nummer 1400.

Stap 3

De volgende manier om de Megafon-navigator aan te sluiten, is door een sms-bericht met het woord "WAAR" en het abonneenummer naar 1400 te sturen of het commando * 140 * en het abonneenummer in internationaal formaat te kiezen. Houd er rekening mee dat het gebruik van de service gratis is. Bel het gratis nummer 0500 voor meer informatie over de abonnementskosten in uw regio.

Stap 4

U kunt de locatie van een Megafon-abonnee op nummer vinden door de Navigator-servicewebsite te openen en naar het gedeelte Zoeken te gaan. Hier moet u het telefoonnummer van de gewenste abonnee invoeren en op "Zoeken" klikken. Als u een mobiele telefoon gebruikt in plaats van een computer, ziet het websiteadres op uw mobiele apparaat eruit als https://wap.navigator.megafonpro.ru. Selecteer een abonnee uit uw persoonlijke lijst en gebruik de instructies die verschijnen om de zoekprocedure te voltooien. U kunt een abonnee ook vinden op Megafon-nummer met behulp van de applicatie MegaFon - Yandex. Maps. Download het op de website https://wap.megafon.ru/ya en ga, nadat u het op uw telefoon heeft geïnstalleerd, naar het menu-item "Andere abonnees zoeken", selecteer vervolgens de gewenste abonnee en klik op "Toon op de kaart".

Aanbevolen: