Een Kiestoon Instellen Op Een Megafoon

Inhoudsopgave:

Een Kiestoon Instellen Op Een Megafoon
Een Kiestoon Instellen Op Een Megafoon

Video: Een Kiestoon Instellen Op Een Megafoon

Video: Een Kiestoon Instellen Op Een Megafoon
Video: Detecto motor manueel instellen van onderste eindpunt met afstellingskabel 2024, April
Anonim

Ringtone-vervanging is een service waarmee iedereen die u belt de melodieën of grappen van uw keuze kan horen in plaats van de gebruikelijke signalen. Megafon biedt haar abonnees, net als andere mobiele operators, de mogelijkheid om hun eigen kiestoon in te stellen.

Een kiestoon instellen op een megafoon
Een kiestoon instellen op een megafoon

Noodzakelijk

  • Megafoon nummer
  • Mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Selecteer het type aangesloten melodie. Een gewone melodie of grap is eenmaal aangesloten, u betaalt er een vast bedrag voor, dat kan variëren van 0 tot 90 roebel, inclusief btw. Deze melodie blijft in je bibliotheek totdat je hem zelf verwijdert, je hoeft er in de toekomst niet extra voor te betalen. De muziekdoos is een ander soort pieptoon die kan worden gekoppeld aan een eenmalige betaling, net als eenvoudige beltonen. De kosten van een muziekdoos zijn van 30 tot 180 roebel. Inclusief BTW. Er is nog een ander type verbonden melodieën - een muziekkanaal. Hiervoor worden abonnementskosten in rekening gebracht, waarvan de kosten kunnen variëren van 1 tot 5 roebel. per dag, afhankelijk van welk muziekkanaal je hebt gekozen.

Stap 2

Er zijn verschillende manieren om de dienst te activeren. U kunt vanaf uw mobiele telefoon bellen naar het nummer 0770. Dit is een gratis oproep voor alle abonnees van het Megafon-netwerk. Vervolgens hoort u een spraakmenu, waarin u kunt navigeren door op de knoppen met de gewenste nummers te drukken. Volg de instructies van het systeem en stel de gewenste melodie in en kies deze tijdens het proces.

Stap 3

Een andere manier om de dienst te activeren is door een sms te sturen naar 0770. In het bericht is het wenselijk om het nummer van de melodie of grap die je hebt gekozen aan te geven. Dan wordt de bestelling automatisch geplaatst, u hoeft verder niets te doen. De melodie wordt ingesteld als kiestoon voor inkomende oproepen.

Stap 4

U kunt een kiestoon instellen via internet. Volg hiervoor de link https://zg.megafon.ru/modal/user_registration en registreer in het systeem. Daarna kunt u niet alleen de kiestoon instellen, maar ook andere tarief- en serviceopties in het Megafon-netwerk configureren.

Aanbevolen: