GPRS-internet Instellen Op Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

GPRS-internet Instellen Op Uw Telefoon
GPRS-internet Instellen Op Uw Telefoon

Video: GPRS-internet Instellen Op Uw Telefoon

Video: GPRS-internet Instellen Op Uw Telefoon
Video: How to Set up your Android phone internet manually (GPRS) 2024, Mei
Anonim

Om mobiel internet te kunnen gebruiken, heb je speciale instellingen nodig (overigens niet alleen GPRS). Om dergelijke instellingen op uw mobiele telefoon te bestellen, moet u een van de nummers gebruiken die door de operator worden aangeboden.

GPRS-internet instellen op uw telefoon
GPRS-internet instellen op uw telefoon

instructies:

Stap 1

Abonnees van "Megafon" om de instellingen te ontvangen en te installeren, moeten een formulier openen op de officiële website van de operator en dit invullen. Het bevindt zich op de hoofdpagina (klik op de kolom met de naam "Telefoons", dan - op "Internetinstellingen, GPRS, WAP, MMS").

Stap 2

Automatische instellingen van de Megafon-operator kunnen ook worden verkregen met behulp van het gratis nummer 5049, waarnaar u een sms-bericht moet sturen met het nummer "1" om internetinstellingen te krijgen, "2" om wap-instellingen te krijgen en "3" om te krijgen mms-instellingen. Daarnaast staan de nummers 05190 en 05049 voor u klaar.

Stap 3

Als je GPRS-instellingen nodig hebt, bel dan vanaf je mobiele telefoon naar het abonneeservicenummer 0500 of vanaf een vaste telefoon naar 502-5500. Daarnaast kunnen de adviseurs van de communicatiewinkels en de medewerkers van de technische ondersteuningsbureaus u altijd helpen.

Stap 4

Klanten van andere mobiele operators kunnen ook automatische instellingen voor de internetverbinding ontvangen. Als u een MTS-abonnee bent, vult u het aanvraagformulier op de officiële website in of stuurt u een leeg sms-bericht naar het korte nummer 1234 (zonder tekst) om instellingen te bestellen. U kunt voor ondersteuning ook contact opnemen met de dichtstbijzijnde communicatieafdeling of het bedrijfskantoor.

Stap 5

In "Beeline" is het mogelijk om zowel via GPRS als zonder internet verbinding te maken met internet. Om de verbinding via GPRS te activeren, moet u het USSD-opdrachtnummer * 110 * 181 # kiezen en op de beltoets drukken. Het tweede nummer voor verbinding met internet zonder GPRS is * 110 * 111 #. Na het opslaan en opslaan van de instellingen, moet u uw mobiele telefoon uitschakelen en vervolgens weer inschakelen ("reboot" is nodig om te registreren in het GPRS-netwerk).

Aanbevolen: