GPRS-Internet Instellen Op Uw Telefoon In Het MTS-netwerk

Inhoudsopgave:

GPRS-Internet Instellen Op Uw Telefoon In Het MTS-netwerk
GPRS-Internet Instellen Op Uw Telefoon In Het MTS-netwerk

Video: GPRS-Internet Instellen Op Uw Telefoon In Het MTS-netwerk

Video: GPRS-Internet Instellen Op Uw Telefoon In Het MTS-netwerk
Video: Internet instellen op een Android smartphone 2024, April
Anonim

GPRS (General Packet Radio Service) is een van de nieuwste technologieën waarmee gebruikers van mobiele telefoons gegevens kunnen uitwisselen met andere abonnees in het GSM-netwerk. Mobiele operators gebruiken deze technologie om gebruikers internettoegang te bieden.

GPRS-Internet instellen op uw telefoon in het MTS-netwerk
GPRS-Internet instellen op uw telefoon in het MTS-netwerk

instructies:

Stap 1

GPRS-configuratie begint met twee diensten die worden geleverd door mobiele operators: GPRS-Wap en GPRS-Internet. Het belangrijkste verschil is dat GPRS-Wap vereist is voor Wap-sites en wanneer u deze verbindt, zullen gewone sites niet voor u beschikbaar zijn, en wanneer u verbinding maakt met de GPRS-internetservice, kunt u het internet volledig gebruiken vanaf je mobiele telefoon.

Stap 2

Controleer voordat u GPRS instelt of uw mobiele telefoon met GPRS of EDGE kan werken. Zo niet, dan heeft het geen zin om GPRS in te stellen, aangezien u deze dienst toch niet kunt gebruiken. Hoewel er momenteel geen telefoons zijn die deze functie niet ondersteunen, zijn de enige uitzonderingen oudere modellen mobiele apparaten.

Stap 3

Om GPRS in te stellen voor de MTS mobiele operator, activeert u de dienst op de volgende manier: - als u een prepaid tariefplan heeft, belt u 0022 vanaf uw mobiele telefoon en volgt u de instructies van de autoinformer; - als u een contract tariefplan heeft, bel 0880 vanaf uw mobiele telefoon en volg de aanwijzingen van de autoinformer.

Stap 4

Nadat u de dienst hebt geactiveerd, begint u met het instellen van GPRS op uw mobiele telefoon door de volgende gegevens in te voeren: - Verbindingsnaam: MTS Internet; - Gegevenskanaal: Packet-gegevens (GPRS); - Naam toegangspunt: internet.mts.ru; - Gebruikersnaam: mts; - Wachtwoordverzoek: nee; - Wachtwoord: mts; - Het is beter om geen extra parameters aan te raken en ze standaard te laten zoals ze zijn.

Stap 5

Als u een situatie tegenkomt waarin, wanneer u verbinding maakt met de GPRS-internetservice en uw telefoon volledig configureert, het internet nog steeds niet werkt, neem dan contact op met de technische ondersteuning van MTS door het gratis nummer 0880 te bellen vanaf een mobiele telefoon of vanaf een stadsnummer (495) 766-0166.

Aanbevolen: