Doorschakelen Naar Een Megafoon Instellen

Inhoudsopgave:

Doorschakelen Naar Een Megafoon Instellen
Doorschakelen Naar Een Megafoon Instellen

Video: Doorschakelen Naar Een Megafoon Instellen

Video: Doorschakelen Naar Een Megafoon Instellen
Video: Подключение SIP DECT Gigaset A540 IP к ВАТС Мегафон 2024, Mei
Anonim

Met de oproepdoorschakelingsservice, die Megafon aan zijn abonnees biedt, kunt u geen belangrijke oproep voor u missen, zelfs als u om de een of andere reden niet kunt antwoorden (de telefoon bevindt zich bijvoorbeeld buiten het bereik van het netwerk en wordt gewoon ontladen). Stel doorschakelen in naar een willekeurig nummer en ga door met communiceren zonder interferentie.

Doorschakelen naar een megafoon instellen?
Doorschakelen naar een megafoon instellen?

instructies:

Stap 1

Er zijn twee verschillende manieren om deze service te activeren en te deactiveren. Een daarvan is een beroep op de Megafon-operator. Bel gewoon het verkorte nummer van de abonneeservice 0500 als u belt vanaf een mobiele telefoon of 507-7777 als u vanaf een vaste lijn belt. Merk op dat beide nummers zowel dienen om oproepdoorschakeling in te stellen als om deze uit te schakelen.

Stap 2

Om de dienst zelf te activeren, gebruikt u het menu van uw telefoon (maar alleen als deze is gemaakt volgens de GSM-standaard). Daarnaast heeft de operator ook nummers van speciale USSD-commando's gemaakt voor het verbinden van oproepdoorschakelingen. Met het toetsenbord kunt u het volgende kiezen: ** (doorschakelservicecode) * (telefoonnummer) #. Gebruik het USSD-verzoek ## 002 # zodra u een van de gevestigde typen doorschakelen moet uitschakelen. U kunt nauwkeurige informatie over elke doorstuurmethode en de bijbehorende code rechtstreeks op de officiële website van de operator krijgen. Er zijn 3 hoofdopties: code 67 (ingesteld voor de tijd dat het nummer bezet is), 21 (om onvoorwaardelijke doorschakeling te activeren), 61 (de dienst wordt actief als er niet wordt opgenomen).

Stap 3

Vergeet niet dat het instellen van oproepdoorschakeling de juiste invoer van het telefoonnummer vereist. Geef het dus alleen in het internationale formaat aan, dat wil zeggen niet via de acht, maar via +7. Hier is een voorbeeld voor het activeren van de dienst naar een vaste telefoon: +7 (netnummer) (telefoonnummer van de abonnee). Om oproepen door te schakelen naar het nummer van een Russische telecomoperator, kiest u +7 (netwerkcode) (telefoonnummer). Als de dienst is verbonden met het nummer van een Megafon-abonnee, bel dan als volgt: +7 926 (nummer). Doorschakelen naar voicemail vereist een oproep naar +79262000222.

Aanbevolen: