GPRS-internet Instellen Op Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

GPRS-internet Instellen Op Een Mobiele Telefoon
GPRS-internet Instellen Op Een Mobiele Telefoon

Video: GPRS-internet Instellen Op Een Mobiele Telefoon

Video: GPRS-internet Instellen Op Een Mobiele Telefoon
Video: Настройка GPRS 2024, April
Anonim

Om via GPRS verbinding te maken met internet heb je maar twee dingen nodig: een mobiele provider met een GPRS-netwerk en een mobiele telefoon met GPRS-ondersteuning. De verbinding tussen beide wordt in de regel automatisch tot stand gebracht wanneer de simkaart voor het eerst wordt gebruikt. Als er echter een storing optreedt of de instellingen verloren gaan terwijl de telefoon actief is, kunt u deze opnieuw bestellen. Er zijn verschillende manieren.

GPRS-internet instellen op een mobiele telefoon
GPRS-internet instellen op een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw mobiele provider. Zorg ervoor dat u aangeeft dat u precies de GPRS-internetinstellingen nodig heeft. De WAP-internetinstellingen werken niet voor u. Bovendien kunt u automatische GPRS-instellingen krijgen door ze online te bestellen. De site https://mobile.yandex.ru/tune/ stuurt ze bijvoorbeeld naar u via sms.

Stap 2

Complexere methode. Vind GPRS-instellingen voor de meeste populaire mobiele operators en telefoonmerken op de website https://www.gprssupport.ru en configureer uw internetprofiel handmatig.

Stap 3

U kunt GPRS-Internet instellen voor de drie meest voorkomende operators volgens de volgende instructies: Voor het Beeline-netwerk: bel 0880 vanaf uw mobiel en bestel automatische GPRS-instellingen. Sla ze op met het wachtwoord "1234". Maak een internetverbindingsprofiel aan door de instructies in de gebruikershandleiding van uw telefoon te lezen. Wijzig drie parameters. Toegangspunt (APN) - typ internet.beeline.ru. Gebruikersnaam (login) - typ een willekeurige. Wachtwoord (wachtwoord) - typ beeline. Kies een naam voor je profiel en sla het op. Start je telefoon opnieuw op en gebruik hem.

Stap 4

Voor MTS-netwerk: bel 0876 vanaf je mobiel of stuur een lege sms naar 1234 en bestel automatische GPRS-instellingen. Maak een internetverbindingsprofiel aan door de instructies in de gebruikershandleiding van uw telefoon te lezen. Toegangspunt (APN) - internet.mts.ru. Gebruikersnaam (login) - elke. Wachtwoord (wachtwoord) - mts. Kies een naam voor je profiel en sla het op. Start je telefoon opnieuw op.

Stap 5

Voor het Megafon-netwerk: bel je operator vanaf je gsm naar 0500 of stuur een sms met het nummer “1” naar 5049. Bestel de GPRS-internetinstellingen. Maak een internetverbindingsprofiel aan door de instructies in de handleiding van je telefoon te lezen. Toegangspunt (APN) - internet. Gebruikersnaam (login) - elke. Het wachtwoord (wachtwoord) is gdata. Kies een naam voor je profiel en sla het op. Start je telefoon opnieuw op.

Aanbevolen: