De Locatie Van Een Abonnee Vinden

Inhoudsopgave:

De Locatie Van Een Abonnee Vinden
De Locatie Van Een Abonnee Vinden

Video: De Locatie Van Een Abonnee Vinden

Video: De Locatie Van Een Abonnee Vinden
Video: Uitleg: zo deel je live je locatie met je vrienden via apps 2024, Mei
Anonim

Met de ontwikkeling van mobiele diensten voor veel gebruikers van mobiele bedrijven is een dergelijke mogelijkheid beschikbaar gekomen als locatiebepaling van de abonnee. Dit is handig onder verschillende omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer je vriend verdwaalt in een onbekende stad of, in extreme gevallen, je zielsverwant moet controleren.

De locatie van een abonnee vinden
De locatie van een abonnee vinden

instructies:

Stap 1

Alle Big Three-operators bieden een zoekservice voor abonnees, maar alleen MTS en Megafon hebben interactie met elkaar. Daarom kan alleen de eigenaar van de simkaart van zijn bedrijf de locatie van de Beeline-gebruiker achterhalen.

Stap 2

MTS biedt de Locator-service aan. Het wordt geactiveerd door een sms-bericht te sturen naar het servicenummer 6677. Het geeft het nummer aan van de abonnee wiens locatie u wilt bepalen. Daarna ontvangt een andere persoon een sms-melding van de toestemming om zijn locatie te bepalen. Als deze is ontvangen, ontvangt u een link naar de kaart, door erop te klikken ziet u waar uw vriend zich op dit moment bevindt. De kosten van de service bedragen niet meer dan 10 roebel.

Stap 3

Megafon biedt deze optie in een breder formaat dan andere operators. Naast vragen vanaf de telefoon, kunt u ook de site van het bedrijf locator.megafon.ru bezoeken, waar het systeem u na het specificeren van de nodige informatie over de abonnee onmiddellijk laat zien waar de vriend zich bevindt. Met behulp van uw mobiel om uw locatie te bepalen, kunt u het volgende verzoek verzenden: * 148 *, voer vervolgens het nummer in van de abonnee die u wilt vinden, druk op # en de belknop. Een andere manier is om 0880 te bellen en daar het telefoonnummer van de persoon die u zoekt in het federale formaat aan te geven. Het principe van toestemming om informatie te ontvangen is hetzelfde als elders - een andere abonnee ontvangt een bericht waarin de gevraagde informatie wordt bevestigd. De kosten van de service voor elk verzoek bedragen 7 roebel.

Stap 4

Beeline biedt haar abonnees "Mobile Locator" aan. Deze dienst moet eerst worden geactiveerd door te bellen naar 06849924 of door een bericht met de letter "L" te sturen naar het verkorte nummer 684. Als reactie zal het systeem aanbieden om het telefoonnummer in te voeren van de vriend die u wilt vinden, en na zijn toestemming u ontvangt een link met de locatie van de abonnee. De kosten van één verzoek zijn 3 roebel.

Aanbevolen: