De Locatie Van Een MTS-abonnee Vinden

Inhoudsopgave:

De Locatie Van Een MTS-abonnee Vinden
De Locatie Van Een MTS-abonnee Vinden

Video: De Locatie Van Een MTS-abonnee Vinden

Video: De Locatie Van Een MTS-abonnee Vinden
Video: VERVOLG: Coronadebat (3 november 2021) 2024, Mei
Anonim

Als u het mobiele nummer kent, kunt u snel de locatie van de MTS-abonnee vinden. Deze mobiele operator biedt verschillende speciale diensten aan die beschikbaar zijn voor aansluiting tegen verschillende tarieven.

U kunt de locatie van de MTS-abonnee vinden op zijn nummer
U kunt de locatie van de MTS-abonnee vinden op zijn nummer

instructies:

Stap 1

Heel vaak wordt de noodzaak om de locatie van de MTS-abonnee te vinden, geconfronteerd met ouders die altijd willen weten waar hun kind is. In dit geval kunt u gebruik maken van de dienst "Onder toezicht kind". Het is verbonden vanaf de telefoon van het kind. Stuur een sms met de tekst "MAM" of "DAD" naar 7788 en volg daarna de instructies van het systeem. De huidige locatie van het kind wordt op de kaart weergegeven. U kunt deze service de eerste twee weken gratis gebruiken, daarna bedragen de abonnementskosten voor elke maand 50 roebel. Tegelijkertijd kunt u voor drie gezinsleden een onbeperkt aantal verzoeken om het kind te lokaliseren instellen. Voor alle anderen bedragen de kosten van een eenmalig verzoek 5 roebel.

Stap 2

Gebruik de "Locator"-service om de locatie van een MTS-abonnee te vinden. Gebruik het verkorte nummer 6677 om een gratis sms-bericht te sturen met de naam en het telefoonnummer van de persoon. Daarna ontvangt de abonnee een sms-verzoek om zijn locatie te bepalen, waarmee hij kan instemmen of weigeren. Als het antwoord ja is, ontvangt u de huidige coördinaten van de persoon. In de toekomst kunt u ze definiëren zonder toestemming van de abonnee. Het volstaat om een bericht te schrijven met het woord "WAAR" en de naam van de abonnee in Latijnse letters naar het nummer 6677. Elk verzoek kost u 10 roebel.

Stap 3

Sluit de optie "Mobiele medewerkers" aan, die ook verantwoordelijk is voor het vinden van een MTS-abonnee, maar tegelijkertijd zeer gespecialiseerd is en bedoeld is voor eigenaren van bedrijven en ondernemingen. Met behulp hiervan kunnen zij zich bewust zijn van de bewegingen van hun medewerkers. Neem contact op met het dichtstbijzijnde MTS-abonneekantoor en stuur een aanvraag met een lijst met de namen van werknemers en zakelijke telefoonnummers die op het uniforme systeem worden aangesloten. U kunt de locatie van de werknemers en voertuigen van uw bedrijf volgen met behulp van telefoons en GPS-apparaten. De betaling voor de dienst "Mobile Employees" gebeurt maandelijks via zakelijke rekeningen of via een aparte persoonlijke rekening.

Aanbevolen: