De Locatie Van Een Beeline-abonnee Vinden Find

Inhoudsopgave:

De Locatie Van Een Beeline-abonnee Vinden Find
De Locatie Van Een Beeline-abonnee Vinden Find

Video: De Locatie Van Een Beeline-abonnee Vinden Find

Video: De Locatie Van Een Beeline-abonnee Vinden Find
Video: Beeline Technology and Solutions Overview 2024, Mei
Anonim

U kunt de locatie van een Beeline-abonnee vinden met behulp van een service zoals Mobile Locator. Tegelijkertijd zijn er andere zoekmethoden beschikbaar, bijvoorbeeld via speciale applicaties voor smartphones.

Het zoeken naar een Beeline-abonnee wordt uitgevoerd met behulp van een mobiele telefoon
Het zoeken naar een Beeline-abonnee wordt uitgevoerd met behulp van een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Verbind de optie "Mobiele zoeker" om de locatie van de Beeline-abonnee op telefoonnummer te vinden. Deze mobiele operator onderscheidt zich van anderen doordat hij verschillende technologieën gebruikt om te zoeken: COO om te bepalen in welke cel een persoon zich momenteel bevindt; TOA, die rekening houdt met het tijdsverschil tussen de verschillende operator-referentiestations die het signaal ontvangen; AOA om rekening te houden met de richting van het signaal van de Beeline-antenne en de "oproephoek" te berekenen. Dit alles garandeert nauwkeurigheid bij het vinden van de huidige locatie van de telefoon van een persoon.

Stap 2

Activeer de "Mobile Locator" door te bellen naar 06849924 of door een SMS te sturen met de letter "L" naar het verkorte nummer 684. Vul het nummer in van de abonnee die je nodig hebt. Wacht even totdat de persoon het verzoek ontvangt en goedkeurt. Als hij akkoord gaat, ontvang je een bericht met de coördinaten van de abonnee. Een aanvraag kost u ongeveer 2-3 roebel, afhankelijk van uw regio en het aangesloten tarief.

Stap 3

Probeer de locatie van de Beeline-abonnee te vinden met behulp van een van de gratis applicaties waarmee u de bijbehorende procedure kunt uitvoeren. Houd er rekening mee dat u hiervoor meestal het programma zowel op uw eigen telefoon als op de telefoon van de juiste persoon moet installeren. Het is belangrijk dat beide apparaten op het moment van zoeken een actieve internetverbinding of GPS-verbinding hadden. Gebruik de officiële bronnen om de app te downloaden. Android-gebruikers kunnen bijvoorbeeld het AlterGeo-programma downloaden in de Play Market of op de website altergeo.ru. Wees voorzichtig bij het kiezen van een applicatiesite, want er zijn nogal wat frauduleuze malwarebronnen.

Stap 4

Als u uw telefoon bent kwijtgeraakt of deze is gestolen, kunt u proberen de huidige locatie van het Beeline-nummer te berekenen aan de hand van het serienummer (IMEI). Dit kunt u doen door contact op te nemen met wetshandhavingsinstanties of het abonneekantoor van uw provider. Wees bereid om persoonlijke documenten te verstrekken en geef de exacte reden op waarom u deze vertrouwelijke informatie nodig heeft.

Aanbevolen: