Gegevens Herstellen Die Van Uw Telefoon Zijn Verwijderd

Inhoudsopgave:

Gegevens Herstellen Die Van Uw Telefoon Zijn Verwijderd
Gegevens Herstellen Die Van Uw Telefoon Zijn Verwijderd

Video: Gegevens Herstellen Die Van Uw Telefoon Zijn Verwijderd

Video: Gegevens Herstellen Die Van Uw Telefoon Zijn Verwijderd
Video: How to Recover Deleted Files on Android Phone? 2024, April
Anonim

In de 21e eeuw speelt informatie een vitale rol in het leven van elke persoon, en het verlies ervan wordt geassocieerd met shock en daaropvolgende problemen. Een van de meest onaangename voorbeelden hiervan is het verlies van gegevens van een mobiele telefoon, waar moderne mensen geen moment afstand van doen. Voor elke ondernemer is het verwijderen van een database met contactpersonen een echte ramp. Gelukkig zijn er manieren om deze problemen op te lossen.

Gegevens herstellen die van uw telefoon zijn verwijderd
Gegevens herstellen die van uw telefoon zijn verwijderd

Noodzakelijk

Volledige toegang tot een mobiele telefoon (u moet alle codes en wachtwoorden kennen, ook een simkaart), een computer, internettoegang, gedownloade en geïnstalleerde programma's voor het herstellen van informatie, indien nodig een kaartlezer voor simkaarten

instructies:

Stap 1

Sommige telefoonmodellen hebben een ingebouwde functie waarmee u eerder verwijderde bestanden kunt herstellen. Bovendien, als je een smartphonegebruiker bent, heb je waarschijnlijk geluk, omdat deze apparaten een veel complexer bestandssysteem hebben en bestanden in de prullenbak kunnen blijven voordat ze volledig worden verwijderd. Kijk eens goed in de bestandsbeheerder van je telefoon of lees de instructies.

Stap 2

Neem contact op met het servicecentrum. Specialisten kunnen met behulp van speciale software in sommige gevallen de gewiste gegevens herstellen. Maar ze kunnen u niet helpen als u verwijderde sms-berichten moet herstellen. Mobiele operators en servicecentra bieden dergelijke diensten niet, in tegenstelling tot ondergrondse ambachtslieden, die de situatie waarschijnlijk zullen verergeren met het herstellen van uw gegevens. Sommige telefoonmodellen slaan SMS-berichten automatisch op een computer op wanneer ze zijn aangesloten via een DATA-kabel. Maak uzelf daarom vertrouwd met de inhoud van speciale mappen - hoogstwaarschijnlijk zijn uw berichten veilig opgeslagen.

Stap 3

Probeer gegevens te herstellen met speciale programma's zoals EasyRecovery of Undelete. Deze hulpprogramma's herstellen informatie, zelfs op geformatteerde media. Sluit het apparaat aan op de computer, wacht tot de gegevensdrager is herkend en voer het programma uit met alle benodigde instellingen.

Stap 4

SIM-kaartgegevens, zoals sms-berichten, telefoonnummers, oproepschema's, enz., kunnen worden hersteld met behulp van een simkaartlezer. De moeilijkheid ligt in het feit dat deze apparaten vanuit de Verenigde Staten aan Rusland worden geleverd en dat ze moeilijk te vinden zijn in de vrije verkoop. Maar mocht je dit toestel toch in handen hebben, steek dan een simkaart in een speciaal gaatje in de behuizing en sluit deze aan op een van de USB-poorten. Vervolgens scant en herstelt het de gewiste gegevens die op de simkaart zijn opgeslagen.

Aanbevolen: