SJCAM SJ6 Legenda: Overzicht, Kenmerken

Inhoudsopgave:

SJCAM SJ6 Legenda: Overzicht, Kenmerken
SJCAM SJ6 Legenda: Overzicht, Kenmerken

Video: SJCAM SJ6 Legenda: Overzicht, Kenmerken

Video: SJCAM SJ6 Legenda: Overzicht, Kenmerken
Video: SJCAM SJ6 Legend Sports & Action Camera | In Depth Review ! 2024, Mei
Anonim

Een actiecamera is een digitale videocamera die is ontworpen om te fotograferen in een vijandige omgeving. Klein formaat en gewicht, schokbestendigheid en een grote laadreserve zijn de noodzakelijke kenmerken van een actiecamera. SJCAM SJ6 Legend is de helderste vertegenwoordiger op de markt onder vergelijkbare camera's. Fabrikanten merken op de aanwezigheid van een uitgebreide set aan functies, gemak, de nieuwste optica en een 16 megapixel sensor van Panasonic MN34120PA.

SJCAM SJ6 Legenda: overzicht, kenmerken
SJCAM SJ6 Legenda: overzicht, kenmerken

Beeldkwaliteit en bruikbaarheid zijn enkele van de belangrijkste kenmerken bij het kiezen van een camera. sjcam sj6 legend behoort tot het middelste prijssegment, het cameraformaat is 40 mm × 37 mm × 48 mm en het gewicht is 55 gram (inclusief de batterij).

Belangrijkste kenmerken. Uitrusting

Waar is een action camera toe in staat?

  • Fotograferen in 4K 24 frames per seconde;
  • Fotograferen met 2K 30fps;
  • FullHD (1080p) kwaliteit 60 frames per seconde;
  • HD-kwaliteit (720p) 120 fps.

De camera heeft een groothoeklens van 166 graden, terwijl het mogelijk is om de beeldhoek te veranderen. Met de gyrosensor kun je het beeld stabiliseren, wat erg belangrijk is bij het fotograferen in beweging en op snelheid. De gebruiker kan video's opnemen in mp4- en.mov-formaten en foto's in.raw en.jpg

Niet alleen wind en regen zijn corrosieve omgevingen, de camera kan ook onder water worden gebruikt. Maar de diepte mag niet meer dan 30 meter zijn. Met behulp van een speciale aquabox kun je fotograferen in het zwembad, de zee, de oceaan. Vaak is er niet genoeg verlichting onder water: de onderwatermodus kan roodtinten herstellen. Velen verwijderen de beschermende aquabox op het land niet eens om de camera verder te beveiligen.

Geluid. Afstandsbediening

De fabrikanten garanderen een verbetering van de geluidskwaliteit ten opzichte van eerdere modellen. De SJ6 Legend ondersteunt externe microfoons om vervorming te verminderen, de geluidskwaliteit te verbeteren en omgevingsgeluid te verminderen.

Een bloeiende tulp opnemen, zonsopgang kan ook met een camera. De functie Timelaps kan gebeurtenissen vastleggen en tot een paar seconden comprimeren. Bluetooth-module stelt de gebruiker in staat om de camera op afstand te bedienen, er is ook de mogelijkheid om verbinding te maken met Wi-Fi. Het is mogelijk om het beeld uit te zenden naar het scherm van een mobiel apparaat. Om deze functie te gebruiken, hoeft u alleen maar de SJCAM ZONE-toepassing naar uw telefoon te downloaden.

Accu

SJ6 Legend heeft een verwijderbare batterij van 1000 mAh. Veel mensen gebruiken de camera als videorecorder. Om de authenticiteit van het apparaat te verifiëren, moet u naar de site gaan en de verificatiecode invoeren. De prijsklasse varieert van 7000 tot 8500 roebel. Gebruikers in de reviews merken op dat de camera ook een ingebouwde verlichting heeft, wat enorm helpt bij het fotograferen 's nachts, maar tegelijkertijd is de batterijlading voor de hele nacht vaak niet genoeg bij actief gebruik.

Aanbevolen: