Alle LeTV-smartphones: Overzicht En Kenmerken

Inhoudsopgave:

Alle LeTV-smartphones: Overzicht En Kenmerken
Alle LeTV-smartphones: Overzicht En Kenmerken

Video: Alle LeTV-smartphones: Overzicht En Kenmerken

Video: Alle LeTV-smartphones: Overzicht En Kenmerken
Video: Letv /LeEco . Top 7 seven stunning smartphones from LeEco .Latest 2018 2024, April
Anonim

LeTV is een Chinese video-hostingservice zoals YouTube. Hij is alleen in China bekend. In 2010 werden Google-services in China geblokkeerd, wat een ongelooflijke kans bood voor de ontwikkeling van een native service. Daar stopten de ondernemers niet. Ze haastten zich koppig naar andere industrieën, waaronder de markt voor mobiele apparaten.

Smartphone-LeTV
Smartphone-LeTV

Eerlijk gezegd betrad LeTV de markt voor mobiele gadgets niet alleen met zijn eigen ontwikkelingen. Het leende een beetje van concurrenten als Xiaomi, Oukitel, Elephone en OnePlus. Ze bieden allemaal topfuncties aan hun gadgets met een hoogwaardige montage en een mooie prijs. Dit was de enige kans voor nieuwkomers om een reeds gevulde markt te betreden en daar hun niche te vinden.

OnePlus bracht het enige model uit dat de mobiele markt deed schudden en LeTV kondigde in 2015 vier modellen aan. Het jaar daarop kwamen er nog twee onder zijn hoede vandaan en de ontwikkeling gaat door. Het jaar daarop had het bedrijf een officiële website.

Helaas kunnen niet alle modellen in Rusland worden gekocht. Meestal worden ze rechtstreeks vanuit China online besteld en is hun beoordeling vrij hoog.

LeTV Le 1 X600

Dit model werd in het vroege voorjaar van 2015 "op de markt gegooid". Er werden drie wijzigingen tegelijk gepresenteerd. Het debuut bleek echter een mislukking. Een aanzienlijk deel van de gadgets moest worden teruggestuurd voor softwarerevisie en het bedrijf was in mei 2015 al klaar voor een volwaardige release. Desondanks was de hele batch op de online verkoop in vier minuten uitverkocht. De officiële beoordeling van het model door de vertegenwoordigers van het bedrijf was erg beïnvloed. Het totale aantal was ongeveer tien miljoen exemplaren.

Kenmerken

- Scherm 5,5 inch.

- Full HD-resolutie.

- Grafische versneller Power VR, 700 MHz.

- 3 GB RAM.

- Processor 8 kernen, 2000 MHz.

- Ingebouwd geheugen 16, 32 en 64GB.

- Brede randen op het scherm.

- Er is geen Microsd-slot.

- De hoofdcamera is 13 megapixels, de camera aan de voorkant is 5 megapixels.

- 3000mAh-batterij.

- USB Type-C oplaadplezier.

De smartphone is gemaakt van kunststof en omzoomd met een metalen frame. Op het eerste gezicht is het breed en bederft het het uitzicht een beetje. Dit model heeft een infraroodpoort, wat een soort absurditeit is, maar in feite heeft de telefoon de mogelijkheid om een gadget te worden die alle elektronica in huis bestuurt (zoals een afstandsbediening).

Beeld
Beeld

LeTV een

Dit smartphonemodel bleek een beetje dik te zijn. De breedte is ongeveer 10 mm. Desondanks blijft het gewicht van de gadget voldoende en ziet het er geweldig uit. De achterkant is glanzend en beter beschermd door de meegeleverde siliconen bumper. De prijs begon bij tweehonderdvijftig dollar. Nu kan dit model worden gekocht voor veertienduizend roebel. In het buitenland is de prijs minder dan duizend roebel.

Beeld
Beeld

LeTV One Pro

Deze versie wijkt aanzienlijk af van het origineel: de schermen zijn hetzelfde, maar de resolutie is hoger. De carrosserie is volledig van staal. Het is dunner en zwaarder geworden.

- Resolutie 2560 * 1440 pixels.

- Quad-core Qualcomm Snapdragon-processor en vier Cortex-cores.

- RAM 4GB.

- Grafische kaart met Adreno-processor en 600 MHz-frequentie.

- Ingebouwd geheugen maximaal 64 GB.

- Er is geen manier om een geheugenkaart te gebruiken.

- De hoofdcamera is 13 megapixels, er is een beschermend glas.

- Camera aan de voorkant met groothoekopname.

- 3000mAh-batterij.

Beeld
Beeld

Dit is het tweede toestel op de mobiele markt dat de Qualcomm Snapdragon-processor gebruikt. Hij heeft één probleem: hij raakt oververhit, maar dit stoorde de fabrikant niet, en de batch was al snel letterlijk uitverkocht in de eerste minuut van de verkoop. De versie met tweeëndertig gigabyte kostte aanvankelijk vierhonderd dollar.

LeTV One Max

Het bleek een smartphone te zijn met maximale prestaties. Het scherm is nog groter, de camera's zijn beter.

- Het scherm is vergroot tot 6,3 inch.

- De resolutie blijft hetzelfde als voor de LeTV One Pro.

- Octa-core, dual-cluster processor.

- Grafisch gebaseerd op de Adreno-processor.

- 4 GB RAM.

- Hoofdgeheugen maximaal 128 GB. Je kunt al zonder geheugenkaartslot.

- De prestaties van de hoofdcamera zijn toegenomen tot 21 megapixels.

- De batterijcapaciteit is groter geworden - 3400 mAh.

- Aan de achterkant zit een vingerafdrukscanner.

- De infraroodpoort blijft in gebruik.

- Metalen behuizing.

- Gewicht overschrijdt tweehonderd gram.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

LeTV Le 1S

Door dit model uit te brengen probeerde de fabrikant aan de fouten van eerdere modellen te werken, maar dat lukte niet erg goed. Het was de bedoeling om de Ene beter te maken, maar het werd alleen maar erger.

- Het scherm blijft hetzelfde.

- Een andere processor MediaTek Helio X10 geïnstalleerd, en de frequentie ervan nam toe en werd meer dan 2 GHz.

- Het RAM-geheugen is hetzelfde - 3 GB.

- Ingebouwd geheugen - slechts 32 GB. Er waren geen andere opties voor verkoop.

- De camera heeft dezelfde eigenschappen als de One.

- De batterij is hetzelfde - 3000 mAh.

- Type-C oplaadpoort.

- Aluminium achterkant.

- De fabrikant heeft twee kleuropties uitgebracht: goud en zilver.

- De smartphone is slechts één gram lichter geworden.

Beeld
Beeld

Hoe hard ze ook probeerden, dit model bleek een complete kopie te zijn van het Xiaomi-vlaggenschip. Het enige voordeel van LeTV Le 1S was de prijs, die met twee dollar daalde.

LeTV-voordelen

Dit bedrijf blijft zijn mobiele technologieën verbeteren. De nieuwste smartphones worden geleverd met 8 GB RAM en 128 GB intern geheugen! Is dat niet geweldig? De vingerafdrukscanner is ultrasoon geworden. De camera is verbeterd, die in staat is om in 4K te fotograferen, enz. Het belangrijkste is dat de prijs betaalbaar blijft.

LeTV blijft een mediabedrijf dat geld verdient met content. Wanneer de "hobby" voor mobiele technologie zich ontwikkelt tot een professionele activiteit, zal de prijs ongetwijfeld stijgen. Dus schiet op!

Aanbevolen: