Lenovo Phab En Lenovo Phab Plus: Overzicht En Specificaties

Inhoudsopgave:

Lenovo Phab En Lenovo Phab Plus: Overzicht En Specificaties
Lenovo Phab En Lenovo Phab Plus: Overzicht En Specificaties

Video: Lenovo Phab En Lenovo Phab Plus: Overzicht En Specificaties

Video: Lenovo Phab En Lenovo Phab Plus: Overzicht En Specificaties
Video: Обзор Lenovo Phab Plus (PB1-770M) / Арстайл / 2024, April
Anonim

Lenovo Phab Plus is een smartphone waarvan het formaat vergelijkbaar is met een kleine tablet, zeer goede technische eigenschappen heeft en een betaalbare lage prijs.

Lenovo Phab en Lenovo Phab Plus: overzicht en specificaties
Lenovo Phab en Lenovo Phab Plus: overzicht en specificaties

Lenovo-smartphones zorgen voor een goede balans tussen prijs en kwaliteit en bieden gebruikers een betaalbaar product van hoge kwaliteit. Fab line-smartphones zijn geen uitzondering.

Uiterlijk

Beeld
Beeld

Beide smartphones zien er stijlvol en duur genoeg uit om vergelijkbaar te zijn met elke andere smartphone. De zwarte rand rond het scherm past in het algehele uiterlijk van het apparaat. Er is een luidspreker en een camera aan de voorkant boven het scherm. Op de achterkant van het toestel zit een tweede camera, flitser en Lenovo-logo. Aan de zijkanten van Lenovo phab bevinden zich alleen volume- en aan / uit-knoppen, aan de boven- en onderkant zijn er Mini-Jack 3, 5 mm en micro-usb-connectoren.

Phab-smartphones zijn enorm. Ze zijn te vergelijken met kleine tabletten. De diagonaal van het scherm is 6,8 inch. Maar ondanks de afmetingen van het toestel (96,60x186,60x7,60 mm) heeft het een zeer laag gewicht van 220 gram, wat deze smartphone handig in gebruik maakt. De grotere versie weegt 30 gram meer en heeft een iets grotere schermdiagonaal - 6,9 inch.

Kenmerken

Lenovo Phab plus en lenovo phab hebben vergelijkbare kenmerken. De fab plus-versie heeft een krachtigere octa-core processor van de sharpdragon 615 dan de reguliere phab-versie, die een quad-coreprocessor van Sharpdragon 410 heeft. De processors werken op respectievelijk 1,5 GHz en 1,2 GHz.

De reguliere versie van het apparaat heeft 1 gigabyte RAM, de oudere versie heeft twee keer zoveel - 2 gigabyte. Het ingebouwde geheugen in beide toestellen kan oplopen tot 64 GB, dat kan worden vergroot met een microSD-kaart tot 64 GB.

Beide toestellen hebben een scherm met een resolutie van 1920 x 1080 en multitouch-ondersteuning. De pixeldichtheid is 210 PPI. Het display toont 16 miljoen kleuren.

De camera's van beide toestellen hebben 13 megapixels met een diafragma van f 2, 2, met ondersteuning voor autofocus, evenals een 5 megapixel frontcamera. De maximale resolutie voor video-opnames is Full HD 1920x1080.

De smartphones ondersteunen de nieuwste generatie 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS en GLONASS. De sensoren omvatten een versnellingsmeter, kompas, licht-, nabijheids- en halsensoren.

Beide smartphones hebben het Android 5.1 Lollipop-besturingssysteem.

De batterij gaat 410 uur standby-tijd of een dag gesprekstijd mee. Capaciteit 3500 mAh

Prijs

Beide smartphones zijn van lenovo budget en hebben een vrij lage prijs. Prijzen voor de jongere versie beginnen bij 12.000 roebel, de oudere versie kan worden gekocht vanaf 14.000. De hoogste prijs voor een apparaat is 20.000 roebel. Prijzen zijn afhankelijk van de regio van verkoop, model en winkel.

Aanbevolen: