LeEco Le Pro 3: Overzicht Van Kenmerken, Prijs

Inhoudsopgave:

LeEco Le Pro 3: Overzicht Van Kenmerken, Prijs
LeEco Le Pro 3: Overzicht Van Kenmerken, Prijs

Video: LeEco Le Pro 3: Overzicht Van Kenmerken, Prijs

Video: LeEco Le Pro 3: Overzicht Van Kenmerken, Prijs
Video: LeEco Le Pro 3 полный обзор одного из лучших в пределах 200$! review 2024, April
Anonim

De nieuwe derde generatie smartphone Le Pro 3 werd gepresenteerd door het Chinese bedrijf LeEco. Het wordt gepositioneerd als de eerste Chinese smartphone die is uitgerust met een Snapdragon 821 SoC.

LeEco Le Pro 3-smartphone is een geweldig apparaat
LeEco Le Pro 3-smartphone is een geweldig apparaat

Externe smartphonegegevens

De behuizing van het leeco le pro 3-apparaat is volledig van metaal en er zijn nette uitsparingen voor de antennes aan de zijkant. Door het uitgekiende zijframe van het Le Pro 3-scherm oogt deze smartphone veel dunner dan andere 5,5-inch smartphones. Het mobiele apparaat is behoorlijk ergonomisch en past daarom gemakkelijk in de middelste handpalm. En omdat het oppervlak niet glanzend is, is het absoluut niet glad. De behuizing van de telefoon, die bijzonder aangenaam is, laat geen vingerafdrukken achter en laat ook geen vuil en stof op het mobiele apparaat achter.

De voorkant van het letv le pro 3 leeco 3-apparaat is bedekt met modern 2.5D Gorilla Glass 3. Het bevat vrij bekende componenten: licht- en naderingssensoren, camera-ogen aan de voorkant en een gebeurtenisindicator. LeEco Le Pro 3 is uitgerust met een IPS-touchscreen met In-cell technologie. Afmetingen zijn: 68 mm bij 121 mm, diagonaal - 5,5 inch, resolutie - 1920 × 1080 pixels. Achter de telefoon zit een camera met een flitser en een vingerafdruksensor. De LeEco Le Pro 3-smartphone wordt gepresenteerd in zilver, in een schaduw van nat asfalt, in roze en natuurlijk in goud. De afmetingen van de smartphone zijn 151 mm lang, 74 mm breed en 7,5 mm dik. Het gewicht van dit apparaat is 175 gram.

Smartphonespecificaties

Het hart van dit mobiele apparaat is een 4-core SoC Qualcomm Snapdragon 821. Besturingssysteem Android 6.0, eUI 5.8. Willekeurig toegankelijk geheugen (RAM) 4/6 GB LPDDR4. Cumulatief geheugen 32/64/128 GB UFS 2.0. SIM-kaarten (Nano) - 2 st. De hoofdcamera is 16-megapixel, autofocus, f / 2, 0, 4K-video. Camera aan de voorkant 8 megapixel, f / 2, 2, vaste focus.

4070 mAh batterij, QuickCharge 3.0 snel opladen. De niet-verwijderbare oplaadbare batterij die in LeEco Le Pro 3 is geïnstalleerd, met zo'n grote capaciteit, wordt beschouwd als een van de sterkste van veel moderne mobiele apparaten. Het apparaat is in ongeveer 2 uur en 20 minuten volledig opgeladen. Uitstekende snelheid voor dit model. De smartphone ondersteunt geen draadloos opladen. De kosten van deze smartphone van de officiële vertegenwoordiger zijn $ 270.

U kunt dit model ook kopen bij een vertrouwde verkoper op de AliExpress-website. Dit smartphonemodel verdient terecht speciale en aandacht. Dit mobiele apparaat gaat redelijk goed om met de taken van de moderne dynamiek van vandaag. En zijn externe gegevens voldoen volledig aan zelfs de meest veeleisende smaak.

Aanbevolen: