Kanaaltoetsen Invoeren Enter

Inhoudsopgave:

Kanaaltoetsen Invoeren Enter
Kanaaltoetsen Invoeren Enter

Video: Kanaaltoetsen Invoeren Enter

Video: Kanaaltoetsen Invoeren Enter
Video: Полное руководство по Google Forms - универсальный инструмент для опросов и сбора данных онлайн! 2024, Mei
Anonim

Als u een speciaal emulatorprogramma in uw satelliettuner hebt, kan het toetsen voor de gecodeerde zenders bevatten. Ze worden verzameld in de juiste coderingen, waarvan de lijst tien bereikt. Om de sleutels in te voeren, moet u weten hoe u in de emulator kunt komen.

Kanaaltoetsen invoeren enter
Kanaaltoetsen invoeren enter

Het is nodig

  • - televisie;
  • - satelliettuner.

instructies:

Stap 1

Activeer de emulator op de satellietontvanger om de sleutels van de zenders in te kunnen voeren. De volgorde van activering is afhankelijk van de fabrikant van de ontvanger. Schakel in het geval van de Digital 4000-ontvanger een willekeurig kanaal in en druk vervolgens op de toetsencombinatie 9339 of 9976 op de afstandsbediening.

Stap 2

Om de emulator in Golden Interstar te activeren en kanaaltoetsen in te voeren, drukt u achtereenvolgens op de volgende knoppen op de afstandsbediening van de ontvanger: Menu, 2, 5, 8, 0. Met dezelfde volgorde kan de emulator worden uitgeschakeld.

Stap 3

Activeer de emulator op de Star ASR-ontvanger. Om dit te doen, drukt u op de "Menu"-knop op de afstandsbediening van de ontvanger, gaat u naar het "Hoofdmenu", selecteert u de optie "Ouderlijk toezicht". Druk op de i-knop op de afstandsbediening en voer vervolgens de code 2004 in met de knoppen.

Stap 4

Klik op de opdracht Standaardsleutel instellen in het menu dat wordt geopend en stel vervolgens de functie Key emu-functie in op de positie "Ingeschakeld". Druk op Afsluiten op de afstandsbediening. Om de emulator in de Euston-ontvanger te activeren, drukt u op de toetsencombinatie 7799, waarna een menu met een reeks toetsen wordt geopend.

Stap 5

Ga in de X-Cruiser-ontvanger naar het menu "Gebruikersinstellingen", selecteer het item "Wachtwoord voor kinderen", voer de waarde 3333 in het veld "Huidig wachtwoord" in, hieronder verschijnt het item met de rode knop op de Ga naar Key Manager afstandsbediening. Hiermee kunt u de kanaalcodes in de ontvanger invoeren. Activeer de emulator in de Topfield ontvanger, ga hiervoor in het menu naar het item "Systeeminformatie", voer vanaf de afstandsbediening de waarde 121 in.

Stap 6

Voordat u de kanaaltoetsen invoert, moet u ervoor zorgen dat dit kanaal is geregistreerd op de "gewenste" satelliet en dat de uitzendinstellingen van het kanaal niet zijn gewijzigd. Ga vervolgens naar de emulatiemodus van de ontvanger en schrijf het kanaal, bijvoorbeeld het Inter-kanaal, dat zich op de Amos-satelliet bevindt, heeft een frequentie van 11389, horizontale polarisatie en een stroomsnelheid van 27500. Het heeft een sleutel 12 34 AC F2 12 34 AC F2. Om de overeenstemming van deze parameters met de werkelijkheid te controleren, drukt u op de knop op de afstandsbediening i. De kanaalparameters worden aangegeven in de rechterkolom.

Stap 7

Zoek vervolgens in de emulatiemodus de sleutel die hoort bij het kanaal dat u niet nodig hebt, klik op de knop Key Edit. Selecteer vervolgens "OK", selecteer de Biss-codering, klik op "OK". Markeer de lijn met de oude sleutel, druk op de rode knop op de afstandsbediening. Voer van links naar rechts de kanaalgegevens in. Klik op OK en vervolgens op Afsluiten.

Aanbevolen: