Sleutels Invoeren In Een Satellietontvanger

Inhoudsopgave:

Sleutels Invoeren In Een Satellietontvanger
Sleutels Invoeren In Een Satellietontvanger

Video: Sleutels Invoeren In Een Satellietontvanger

Video: Sleutels Invoeren In Een Satellietontvanger
Video: Schotel uitrichten met M7 MZ-101 (Canal Digitaal) 2024, April
Anonim

Een satellietontvanger is een speciale decoder waarmee u satelliet-tv-programma's kunt bekijken. Het moet worden geselecteerd op basis van de mogelijkheden van uw antenne. Er zijn ontvangers voor open kanalen, met emulators en met de mogelijkheid om kaarten in te steken.

Sleutels invoeren in een satellietontvanger
Sleutels invoeren in een satellietontvanger

Het is nodig

  • - televisie;
  • - satellietantenne;
  • - ontvanger.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw ontvanger een speciaal programma heeft - een emulator. Het kan de sleutels opslaan van de gecodeerde kanalen die u interesseren. De sleutels in het programma worden verzameld in bepaalde coderingen, hun lijst bereikt een dozijn. Het mechanisme voor het invoeren van de emulator is verschillend voor verschillende tunermodellen.

Stap 2

Activeer de emulator van de ontvanger om de sleutels in te kunnen voeren. Bijvoorbeeld om deze actie uit te voeren in de Golden Interstar ontvanger. Om dit te doen, drukt u op de "Menu"-knop op de afstandsbediening van de ontvanger en kiest u achtereenvolgens de nummers 2, 5, 8, 0.

Stap 3

Om het code-invoermenu te openen, klikt u op de Menu-knop en vervolgens op de rode knop op de afstandsbediening. Om alle bestaande te resetten en kanaaltoetsen in te voeren, drukt u op 0 op de afstandsbediening. Ga naar de emulator en klik vervolgens op de blauwe knop. Voer vervolgens de sleutels in.

Stap 4

Activeer de emulator in de ontvanger Digital 4000. Schakel hiervoor een willekeurig kanaal in, druk op de cijfercombinatie 9339 van de afstandsbediening. Als het niet werkt, gebruik dan de combinatie 9976.

Stap 5

Log in op de emulator om de sleutels in de Topfield-ontvanger in te voeren. Om dit te doen, gaat u naar het menu, selecteert u het item "Systeeminformatie" en kiest u vervolgens met de afstandsbediening 121. Op andere firmware kunnen er combinaties 231 of 321 zijn.

Stap 6

Activeer de emulator voor de PowerSky-ontvanger om de sleutels in te kunnen voeren. Houd er rekening mee dat de naam van de software voor de tuner een $ teken moet bevatten, dan is de emulator daarin aanwezig. Ga vervolgens verder met activeren. Druk hiervoor op de knop "Menu".

Stap 7

Kies achtereenvolgens een reeks nummers 193770, voer in het vak dat op het scherm verschijnt 2486 in. Selecteer het item "Games", dat de emulator bevat. Ga vervolgens naar het invoeren van de kanaaltoetsen.

Stap 8

U kunt de emulator voor de Euston STV 2005-ontvanger activeren door naar een menutitel te gaan en op de 7799-knoppen op de afstandsbediening te drukken. Vervolgens wordt een menu geopend met een set sleutels en een keuze aan coderingen. Gebruik de Guide-knop op de afstandsbediening van de ontvanger om Biss-sleutels toe te voegen.

Aanbevolen: