Een Foto Uploaden Naar Een Video

Inhoudsopgave:

Een Foto Uploaden Naar Een Video
Een Foto Uploaden Naar Een Video

Video: Een Foto Uploaden Naar Een Video

Video: Een Foto Uploaden Naar Een Video
Video: Een video op Youtube zetten | Hoe moet je uploaden | de Videomakers 2024, April
Anonim

Mogelijk moet u een logo of een andere afbeelding in de video invoegen. Videoconversiesoftware zoals Format Factory helpt u hierbij. In dit geval moet u de film of video volledig opnieuw coderen.

Een foto uploaden naar een video
Een foto uploaden naar een video

Noodzakelijk

  • - Formaat Fabrieksprogramma
  • - video bestand
  • - grafisch bestand

instructies:

Stap 1

Maak in een grafische editor een afbeelding of verwerk een bestaande afbeelding. Het moet in jpg-, png- of bmp-formaat zijn. Stel de gewenste afmetingen voor de afbeelding in. Dit kan een logo, watermerk, handtekening of een andere afbeelding zijn.

Stap 2

Download en installeer Format Factory, een gratis videoformatteringsprogramma. Het is ontworpen om bestanden te converteren en ondersteunt formaten zoals avi, mp4, mpg, 3gp, flv, wmv, swf, enz. Start het op.

Stap 3

Selecteer aan de linkerkant van het venster een van de opties, afhankelijk van het formaat waarnaar u wilt converteren - avi, mp4, enz. Er wordt een nieuw venster geopend, klik op de knop "Bestand" en zoek de gewenste video op uw harde schijf, selecteer deze. Gebruik de knop "Map" om het pad op te geven om het geconverteerde bestand op te slaan

Stap 4

Klik op Configureren. Klik in de kolom 'Metriek' hieronder, naast het item 'Watermerk', op het plusteken. Klik in het veld "Watermerk" aan de rechterkant op een lege regel, er wordt een venster geopend, selecteer het bestand met de afbeelding op de harde schijf. Geef in het veld "Positie" de positie van de afbeelding op het scherm op, geef in het veld "Inspringen" de gewenste waarde in procent op. Geef indien nodig andere instellingen op - resolutie, geluidsparameters, ondertitels, enz. Klik OK

Stap 5

Klik op "Instellingen" om te zien hoe de ingevoegde afbeelding eruit zal zien op het scherm. Klik hiervoor op "Spelen". De video wordt afgespeeld. Als u met alles tevreden bent, klikt u op OK. Klik in de bovenste werkbalk van het hoofdvenster op "Start". Selecteer optioneel om uw computer af te sluiten wanneer het proces is voltooid. Het transcoderen van video begint.

Aanbevolen: