Hoe Een Dvd Van Karaoke Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dvd Van Karaoke Te Branden
Hoe Een Dvd Van Karaoke Te Branden

Video: Hoe Een Dvd Van Karaoke Te Branden

Video: Hoe Een Dvd Van Karaoke Te Branden
Video: How to burn karaoke files on dvd disc | Tagalog 2024, April
Anonim

Als je van zingen houdt en je vocale vaardigheden wilt verbeteren, kan je eigen karaoke-dvd met je favoriete nummers van pas komen. Hoe brand ik zo'n schijf op mijn thuiscomputer?

Hoe een dvd van karaoke te branden
Hoe een dvd van karaoke te branden

instructies:

Stap 1

Zoek de karaoke-uitgeruste clips die u wilt opnemen. Dit kan met elke gratis hostingservice voor internetbestanden. Bovendien kunt u dergelijke clips vinden op pagina's die online karaokediensten aanbieden. U kunt daar bestanden downloaden met behulp van een speciale DownloadHelper-plug-in, die direct in de browser is ingebed en vervolgens samen met de browser wordt gestart.

Stap 2

Als de gedownloade bestanden in Flv-indeling zijn, moeten ze worden geconverteerd naar Avi-indeling voordat ze op dvd worden gebrand. Dit kan met speciale programma's zoals Format Factory. Je vindt het op formatoz.com. Het programma is vrij eenvoudig te gebruiken en heeft een eenvoudige interface die op een intuïtief niveau begrijpelijk is en geen training vereist.

Stap 3

Start een programma voor het branden van schijven, zoals Nero Burning Rom of Ashampoo Burning Studio. Als dergelijke software niet op uw computer is geïnstalleerd, kunt u deze vinden en downloaden op de officiële website van de ontwikkelaars. Hoewel deze programma's zelden gratis zijn. Meestal wordt er een proefperiode van 10 dagen tot 1 maand voorzien, waarin u het programma kunt gebruiken zonder een activeringssleutel te gebruiken.

Stap 4

Selecteer het tabblad Dvd branden in het programma. Geef vervolgens het type van de toekomstige schijf op, de schrijfsnelheid en noteer de naam van het project. Voeg de geselecteerde clips toe aan de lijst met opnamebestanden met behulp van de verkenner. Druk vervolgens op de knop "Start" ("Burn") en wacht tot het einde van het brandproces. Dit kan 2 tot 15 minuten duren, afhankelijk van de kwaliteit van de schijf, het dvd-station en de geselecteerde snelheid. U kunt het project op uw harde schijf opslaan en indien nodig opnieuw op een nieuwe schijf branden.

Stap 5

Open aan het einde van het brandproces de schijf en controleer de kwaliteit van de resulterende opname. Als het om de een of andere reden is beschadigd, kunt u het opnieuw proberen door de schrijfsnelheid te verlagen.

Aanbevolen: