Hoe Een LG Karaoke-schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Een LG Karaoke-schijf Te Branden
Hoe Een LG Karaoke-schijf Te Branden

Video: Hoe Een LG Karaoke-schijf Te Branden

Video: Hoe Een LG Karaoke-schijf Te Branden
Video: Музыкальный центр LG LM-K3565 karaoke mini home theater 2024, April
Anonim

Voor het branden van karaokeschijven is altijd speciale software nodig. Let altijd op de snelheid van de drive voordat u gaat opnemen, aangezien het het beste is om karaoke-schijven op te nemen op gemiddelde instellingen.

Hoe een LG karaoke-schijf te branden
Hoe een LG karaoke-schijf te branden

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - toegang tot internet;
  • - floppydrive.

instructies:

Stap 1

Ontdek het type bescherming van uw karaokeschijf dat u wilt overschrijven. Als het door u op de markt of bij andere dubieuze verkooppunten is gekocht, zijn de programma's Alcohol 120% of Nero voldoende voor u. Installeer in dit geval een van deze op uw computer (het is het beste om Russische versies van de software te gebruiken) en begin met het maken van een afbeeldingsbestand vanaf de schijf.

Stap 2

Plaats uw karaoke-schijf in het station en bewerk de afbeelding met behulp van het programma. Sla het project vervolgens op uw harde schijf op, koppel het op een van de gemaakte virtuele schijven en controleer of het wordt geopend. Als de schijf met succes is geopend, verwijdert u het origineel uit het station en plaatst u een schijf om erop te schrijven.

Stap 3

Maak een opnameproject door een schijfafbeelding toe te voegen die op uw computer is opgeslagen, of doe dit door het afbeeldingsbestand en het menu te starten om het op te nemen op een optisch opslagmedium. Stel in de parameters de rijsnelheid in op medium voor de beste opnameresultaten. Brand en test de schijf in apparaten.

Stap 4

Als u de eigenaar bent van de originele LG-karaokeschijf, gebruikt u eerst het Nero-programma en herhaalt u de vorige reeks. Of, als het niet werkt, download de Clone CD-software. Merk op dat het het beste is om hier niet-herschrijfbare schijven te gebruiken om op te nemen.

Stap 5

Als dit programma ook niet werkt, raadpleeg dan andere hulpprogramma's met vergelijkbare functionaliteit, maar meestal waren Nero-oplossingen altijd goed geschikt voor LG-schijven. Het is goed mogelijk dat je de softwareversie moet vervangen door de nieuwste, let hier ook op dat de releasedatum overeenkomt met de releasedatum van de karaokeschijf.

Aanbevolen: