Hoe Van Tv Naar Dvd-schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Van Tv Naar Dvd-schijf Te Branden
Hoe Van Tv Naar Dvd-schijf Te Branden

Video: Hoe Van Tv Naar Dvd-schijf Te Branden

Video: Hoe Van Tv Naar Dvd-schijf Te Branden
Video: HOW TO CONNECT DVD PLAYER TO A TV AV/ how to connect DVD player to a TV top box 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende manieren om het naar het tv-scherm verzonden beeld op te slaan. U kunt het beste een dvd-speler gebruiken die gegevens op schijven kan branden.

Hoe van tv naar dvd-schijf te branden
Hoe van tv naar dvd-schijf te branden

Het is nodig

  • - Dvd speler;
  • - DVD-schijf.

instructies:

Stap 1

Lees de instructies voor uw dvd-recorder. Ontdek de soorten discs die met dit toestel kunnen worden opgenomen. Dit zijn meestal dvd + r- of dvd-r-indelingen. Er zijn ook universele modellen die dvd-rw-schijven kunnen branden.

Stap 2

Sluit uw dvd-recorder aan op uw tv. Om deze verbinding tot stand te brengen, gebruikt u de connectoren die nodig zijn om het signaal van de tv te dragen, niet naar de tv. U kunt de naam en het doel van de poorten achterhalen door de gebruikershandleiding van de recorder te lezen.

Stap 3

Als je het opnameproces zelf wilt regisseren, zet je de tv aan en wacht je op het juiste moment. Druk op de knop Opnemen of Opnemen op de afstandsbediening. Sommige recorders zijn uitgerust met een opnamepauzefunctie. Het wordt meestal gebruikt in situaties waar het nodig is om onnodige fragmenten te verwijderen, zoals reclame.

Stap 4

Dankzij de functionaliteit van de meeste recorders kunt u de uitgestelde startmethode gebruiken. Open het recorder-instellingenmenu en controleer de nauwkeurigheid van de ingestelde tijd. Stel de timer in voor een specifieke periode waarin de opname wordt uitgevoerd. In dit geval kunt u het beste geen schijfruimte besparen. Stel de timer zo in dat de opname iets eerder begint dan de geplande tijd en later eindigt.

Stap 5

Als je geen dvd-recorder hebt, gebruik dan een pc om de video op te nemen. Je hebt een videokaart nodig met een signaalontvangstpoort. Sluit er een tv op aan met speciale kabels en adapters.

Stap 6

Installeer een programma waarmee u de afbeelding kunt bekijken die wordt uitgezonden op het kanaal dat wordt gebruikt. Installeer het Fraps-hulpprogramma en configureer de instellingen. Voer op het juiste moment beide hulpprogramma's uit en schakel het opnemen van het beeld in dat naar de computermonitor wordt verzonden. Brand het resulterende videobestand op een dvd.

Aanbevolen: