Een Tv-zender Vinden

Inhoudsopgave:

Een Tv-zender Vinden
Een Tv-zender Vinden

Video: Een Tv-zender Vinden

Video: Een Tv-zender Vinden
Video: Wat doe ik als mijn tv geen beeld laat zien? 2024, Mei
Anonim

Hoeveel tv-zenders zijn er tegenwoordig in Rusland? Waarschijnlijk niet te tellen. Want naast de verplichte volledig Russische, waarvan er nu 8 zijn, zijn er nog veel meer commerciële. Bovendien heeft elke regio in Rusland nu zijn eigen ether, soms meer dan één. Een ander type zijn thematische kanalen. In Rusland zijn er verschillende, maar in de wereld zijn er heel veel.

Een tv-zender vinden
Een tv-zender vinden

instructies:

Stap 1

Elke televisiezender heeft zijn eigen specifieke zendfrequentie. Op je tv kun je degene vinden die je zoekt door handmatig door de tv-frequenties te bladeren. Automatische configuratie kan het ook voor u doen, als uw tv een dergelijke optie heeft.

Stap 2

Om handmatig een tv-zender op een moderne tv te vinden, zet u de tv aan en drukt u op de "Menu"-knop op de afstandsbediening of op de tv zelf. Het scherm toont de functies die beschikbaar zijn voor installatie.

Stap 3

Selecteer "Programma's installeren" door op de knop "Omhoog-omlaag" te drukken. Op sommige tv's heet dit submenu gewoon "Selecteren".

Stap 4

Onder aan het scherm verschijnt een schaal met een schuifregelaar. Gebruik de knop "Links-Rechts" om de schuifregelaar te verplaatsen. Het bladert door de schaal en bladert door de frequenties die beschikbaar zijn op uw tv.

Stap 5

Zodra u een duidelijk en kleurrijk beeld van een programma op het scherm ziet, repareert u dit met de functie "Opslaan" en wijst u het voor het gemak een bepaald nummer toe op de afstandsbediening van de tv.

Stap 6

Blijf door de programma's scrollen totdat u al het mogelijke hebt geconfigureerd. Zoek een tv-zender op een tv met een schotelantenne om speciale gereedschappen voor het werk te helpen, d.w.z. een speciaal programma van de zogenaamde virtuele tv. Met zo'n programma kun je satellietzenders vinden, er een lijst van maken en ze in thematische groepen verdelen

Aanbevolen: