Hoe Kanalen Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Kanalen Te Decoderen
Hoe Kanalen Te Decoderen

Video: Hoe Kanalen Te Decoderen

Video: Hoe Kanalen Te Decoderen
Video: Na het leren van dit geheim, zul je nooit meer een uitgebrande gloeilamp weggooien!!! 2024, Mei
Anonim

Het coderen van satellietzenders is een nogal ingewikkeld proces, dat op dit moment al zijn relevantie heeft verloren. Maar als u toch een risico wilt nemen en naar gecodeerde zenders wilt kijken, wees dan geduldig - deze procedure kan u veel tijd kosten.

Hoe kanalen te decoderen
Hoe kanalen te decoderen

Het is nodig

  • - een ontvanger met een emulator;
  • - toegangscodes.

instructies:

Stap 1

Zoek de sleutels van de kanalen die u wilt decoderen voor weergave op uw tv. Je kunt ze bekijken op verschillende thematische sites en forums. Let op de aanwezigheid van een emulatorprogramma in uw ontvanger, want als dit niet aanwezig is, kunt u de sleutels gewoon nergens invoeren.

Stap 2

Als uw ontvangermodel geen ingebouwd emulatorprogramma heeft, download dan de nieuwste firmwareversie, controleer deze op virussen en kopieer deze naar een verwisselbare USB-drive. Sluit daarna de USB-stick aan op de ontvanger en voer, volgens de instructies die bij het programma zijn gevoegd, een flashing uit in het software-updatemenu. Als na deze procedure een emulator in het ontvangermenu verschijnt, hebt u het knipperen correct uitgevoerd.

Stap 3

Voer in het emulatorprogramma de sleutels in die u op de afstandsbediening van de ontvanger hebt gevonden. Bekijk daarna de gedeblokkeerde kanalen en verwacht een reactie van de satelliet-tv-serviceprovider, aangezien de door hen geïnstalleerde beveiligingssystemen dit soort ongeautoriseerde toegang tot het bekijken van gecodeerde kanalen lang hebben voorkomen.

Stap 4

Gebruik een alternatieve legale manier om kanalen te bekijken - delen. Het werkingsschema is vrij eenvoudig - het abonnementsgeld wordt verdeeld over verschillende gebruikers met behulp van de toegang tot gecodeerde kanalen met slechts één tuner. U kunt ook gewoon betalen voor het gebruik van gecodeerde kanalen, wat in deze situatie de beste optie is.

Stap 5

Houd er rekening mee dat het illegaal bekijken van gecodeerde zenders aansprakelijk is voor de aanbieder van satelliet-tv, dus gebruik alleen legale kijkmethoden en schend de voorwaarden van de tussen u gesloten overeenkomst niet.

Aanbevolen: