Hoe Satelliet-tv-zenders Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Satelliet-tv-zenders Te Decoderen
Hoe Satelliet-tv-zenders Te Decoderen

Video: Hoe Satelliet-tv-zenders Te Decoderen

Video: Hoe Satelliet-tv-zenders Te Decoderen
Video: HOW TO UNLOCK SCRAMBLED CHANNELS USING THE LATEST DTB FIRMWARE. DTB FIRMWARE DOWNLOAD 2024, April
Anonim

Op dit moment is satelliet-tv een uitstekend alternatief voor conventionele UHF-antennes en kabelzenders. Qua prijs verschillen ze inderdaad praktisch niet van elkaar. Integendeel, zet een bord op en je vindt tientallen zenders die je helemaal gratis kunt bekijken zonder extra abonnementskosten. Dat kan niet met kabel-tv.

Hoe satelliet-tv-zenders te decoderen
Hoe satelliet-tv-zenders te decoderen

instructies:

Stap 1

In ieder geval zul je maandelijks een bepaald bedrag moeten betalen. Het is niet de moeite waard om over decimeterkanalen te praten - ze vangen alleen de meest populaire staatskanalen op. De enige moeilijkheid ligt in het opzetten van de satellietschotel en de ontvanger, die verantwoordelijk is voor het ontvangen van het signaal. Als gratis kanalen niet genoeg voor je zijn, kun je ook proberen betaalde kanalen te decoderen.

Om satellietzenders te decoderen, moet je bepaalde vaardigheden en capaciteiten hebben. Allereerst is het vermeldenswaard dat er veel signaalcoderingssystemen zijn zoals Viaccess, Nagravision, Cryptoworks, Irdeto 2 en vele anderen.

Stap 2

Het moet duidelijk zijn dat de meest populaire satellietzenders een redelijk serieuze bescherming hebben tegen het kraken van hun codering. Als je toch besluit ze te hacken, zoek dan speciale sleutels op internet, waarna je toegang hebt tot de meest populaire gecodeerde satellietzenders.

Stap 3

Ook kunt u op de uitgestrekte gebieden van het internet speciale toegangskaarten kopen. Maak je geen zorgen, ze zijn goedkoop. Voor een paar dollar krijg je onbeperkt toegang tot de populairste entertainment-, informatie- en sport-tv-zenders. De laatste methode is het meest optimaal voor veel gebruikers van schotelantennes, omdat het niet nodig is om sleutels aan te schaffen voor een of ander informatiecoderingssysteem. Er zijn veel sites waar u dergelijke kaarten kunt vinden, waaronder verschillende tariefpakketten voor tv-zenders.

Stap 4

Als u zelf niet in staat bent om de meest populaire frequenties van satellietzenders te vinden en te decoderen, zoek dan hulp van ervaren professionals die al meer dan een jaar met signaaldecodering te maken hebben en zullen u helpen uw probleem op te lossen. Uiteraard kosten dergelijke diensten een bepaald bedrag. Maar geloof me, het is het waard, want als resultaat krijg je een breed scala van duizenden tv-zenders, waar je hoogstwaarschijnlijk het kanaal zelf kunt vinden, kijkend waarvan je ongelooflijk esthetisch plezier zult ontvangen.

Aanbevolen: