Hoe De Vergrendeling Op De Tv Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Vergrendeling Op De Tv Te Verwijderen
Hoe De Vergrendeling Op De Tv Te Verwijderen

Video: Hoe De Vergrendeling Op De Tv Te Verwijderen

Video: Hoe De Vergrendeling Op De Tv Te Verwijderen
Video: 3 Ways Unlock TV Keys Lock | LCD LED TV Key Lock Problem Fixed 2024, Mei
Anonim

Veel tv-modellen hebben een speciale kinderslotfunctie, die wordt geactiveerd door een specifieke combinatie van knoppen op uw afstandsbediening en op dezelfde manier wordt gedeactiveerd.

Hoe de vergrendeling op de tv te verwijderen
Hoe de vergrendeling op de tv te verwijderen

Het is nodig

  • - afstandsbediening;
  • - instructie.

instructies:

Stap 1

Onthoud de combinatie die u hebt ingevoerd om uw tv te vergrendelen. Voer dezelfde combinatie in op uw afstandsbediening en controleer of het slot verdwijnt. Houd er rekening mee dat verschillende fabrikanten hun eigen sluitsysteem hebben, maar in sommige gevallen kunnen de stappen om het slot te verwijderen hetzelfde zijn.

Stap 2

Probeer de Display-knop op uw afstandsbediening lang in te drukken (soms zelfs tot twee minuten). Probeer ook andere knoppen op uw afstandsbediening, zoals geluids- of kanaalwisselknoppen. Controleer andere knoppen die verband houden met uw tv-opstelling en die geen verband houden met het digitale gedeelte van de afstandsbediening.

Stap 3

Zoek de instructies voor uw tv, lees het menu-item over het ontgrendelen van het kinderslot van de tv. Als je er om welke reden dan ook geen hebt, download deze dan van de officiële website van de fabrikant, nadat je eerder je tv-model in het menu hebt geselecteerd. Gebruik geen instructies van vergelijkbare modellen, alles moet overeenkomen.

Stap 4

Open de instructies en kijk naar de laatste pagina's ervan, meestal wordt de universele ontgrendelcode aangegeven op de laatste pagina's ervan, daarom wordt het niet aanbevolen om instructies van andere modellen te gebruiken.

Stap 5

Als u geen afstandsbediening voor uw tv hebt, koop dan een apparaat dat geschikt is voor uw model bij de dichtstbijzijnde radioverkooppunten. Houd er rekening mee dat als u geen afstandsbediening vindt die specifiek is voor uw model, u kunt proberen een ander afstandsbedieningsapparaat van elk model van deze fabrikant te gebruiken, maar dit werkt niet in alle gevallen.

Stap 6

Als de verschillende combinaties u niet helpen, neem dan contact op met een speciaal tv-servicecentrum. Als de fabrieksgarantie nog niet is verlopen, kunt u hun technische ondersteuningsdienst bellen en, nadat u het model- en serienummer van uw tv hebt genoemd, instructies ontvangen voor het ontgrendelen.

Aanbevolen: