Hoe Een IPhone Op Een Computer Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een IPhone Op Een Computer Aan Te Sluiten
Hoe Een IPhone Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een IPhone Op Een Computer Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een IPhone Op Een Computer Aan Te Sluiten
Video: How To Connect iPhone with computer 2024, April
Anonim

IPhones zijn tegenwoordig ongelooflijk populaire apparaten. En met alle mogelijkheden van moderne mobiele apparaten, moeten de meeste gebruikers op een bepaald moment multimedia downloaden naar hun gadgets. Om films, muziek, boeken te downloaden of foto's op te slaan die met het apparaat zijn gemaakt, heb je een computer of laptop nodig. Daarom zijn veel eigenaren van "appel" -telefoons geïnteresseerd om te leren hoe ze een iPhone op een computer kunnen aansluiten.

Hoe een iPhone op een computer aan te sluiten
Hoe een iPhone op een computer aan te sluiten

instructies:

Stap 1

De procedure voor het aansluiten van een iPhone op een computer is vrij eenvoudig. Zelfs een beginner die net een mobiel apparaat heeft gekocht, kan dit. De eenvoudigste manier om je iPhone aan te sluiten is met de meegeleverde USB-kabel.

Stap 2

Niet elke connector ondersteunt deze aansluiting. Als je USB 1.0 hebt, zie je bij het aansluiten van de iPhone een inscriptie waarin staat dat dit apparaat sneller kan werken, maar de verbinding wordt niet tot stand gebracht.

Stap 3

Als de iPhone met succes is aangesloten op een laptop of computer, kunt u naar "Deze computer" gaan en het bijbehorende pictogram zien. Door op de afbeelding van de iPhone te klikken, kunt u in zijn geheugen gaan. Omdat de iPhone wordt weergegeven als een digitale camera, zijn alleen video's en foto's te zien. Ze kunnen naar een computer worden gekopieerd en verwijderd.

Stap 4

Voor andere handelingen heeft u speciale software nodig. De iPhone-ontwikkelaars hebben hiervoor een speciaal iTunes-hulpprogramma gemaakt. Om wijzigingen aan uw telefoon aan te brengen, moet u dit in het programma doen en vervolgens uw iPhone synchroniseren met uw computer. U kunt dus muziek, games, boeken en andere bestanden aan uw apparaat toevoegen en een kopie van contacten, agenda's en notities opslaan.

Stap 5

U kunt uw iPhone draadloos met uw computer verbinden. Om dit te doen, moet uw computer toegang hebben tot wifi. Schakel het draadloze netwerk in de apparaatinstellingen in. Het iTunes-programma biedt aan om verbinding te maken via wifi, geef hiervoor uw toestemming. Als alle instellingen correct zijn, ziet u een telefoonpictogram in de map "Deze computer" en zijn alle iPhone-bestanden voor u beschikbaar in het iTunes-hulpprogramma. Nadat u de apparaten met succes hebt aangesloten, kunt u de gewenste gegevens synchroniseren.

Stap 6

Als u uw iPhone volgens de bovenstaande aanbevelingen op uw computer of laptop kunt aansluiten, kunt u optimaal profiteren van de mogelijkheden van de iPhone.

Aanbevolen: