Afstemmen Op De Sirius-satelliet

Inhoudsopgave:

Afstemmen Op De Sirius-satelliet
Afstemmen Op De Sirius-satelliet

Video: Afstemmen Op De Sirius-satelliet

Video: Afstemmen Op De Sirius-satelliet
Video: Oplev Storstrøm Fængsel i 360-video 2024, April
Anonim

Een satelliet-tv-systeem is een set apparatuur die televisieprogramma's ontvangt, die worden uitgezonden met behulp van speciale communicatiesatellieten die zich boven de evenaar in geostationaire banen bevinden.

Afstemmen op de Sirius-satelliet
Afstemmen op de Sirius-satelliet

Het is nodig

  • - antenne;
  • - ontvanger;
  • - televisie.

instructies:

Stap 1

Installeer de antenne-muurbevestiging op een verticaal oppervlak in een hoek van strikt 90 graden. Zet alle voorziene punten vast met bouten. Installeer de middenconverter en multifeeds op de middenboog van de antenne. Installeer eerst een multifeed. Om dit te doen, plaatst u de montageplaat op de antenneboog en draait u deze vast met een bout-moer. Plaats de converter erop en draai hem 100 linksom (1 deling = 5 graden).

Stap 2

Om de antenne op Sirius af te stemmen, plaatst u de derde converter in het midden van de boog en draait u deze 10-15 graden. Draai alle bevestigingen volledig vast. Maak drie korte stukjes draad klaar, strip ze, schroef de F-connectoren vast, sluit ze aan op de converters, plaats beschermkappen. Monteer de antenne aan de muurbevestiging. Draai de bevestigingsmoeren niet helemaal vast om deze te kunnen draaien.

Stap 3

Installeer een centrale satelliet om de antenne af te stemmen op Sirius. Sluit hiervoor de draad van de converter aan op ingang 1 van de DiSEqC-schakelaar. Sluit vanaf de uitgang de kabel aan op de ingang van de ontvanger (tuner), stem de apparatuur af op de Sirius-satelliet. Sluit hiervoor de tuner (receiver) aan op de tv, maak de instellingen volgens de instructies. Selecteer in het hoofdmenu van de ontvanger de modus "Antenne-installatie", stel de frequentie in "Handmatig zoeken" 11, 766 GHz, horizontale polarisatie "H" en de waarde van de stroomsnelheid 27500 SR.

Stap 4

Stel het satellietsignaal in. Selecteer hiervoor het juiste menu, laat u leiden door de schaal "Kwaliteit". Plaats de antenne verticaal en draai hem heel langzaam in verschillende richtingen om een signaal te verkrijgen. Nadat u het signaal hebt opgevangen, bereikt u de maximale waarde.

Stap 5

Schakel vervolgens de "Scan"-modus in om te bepalen op welke satelliet de antenne is afgestemd. Als alles correct is, verschijnt er een lijst met zenders die overeenkomen met de satelliet op het scherm. Draai vervolgens alle antennemoeren stevig vast, draai ze vast, maar let op het signaal, want hij kan weg.

Aanbevolen: