Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Webmoney

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Webmoney
Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Webmoney

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Webmoney

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Webmoney
Video: How to transfer webmoney## Webmoney transfer ballence##Bangla tutorial 2020 | tech bangla 147 2024, April
Anonim

Gebruikers van de dienst Webmoney kunnen hun gsm-saldo aanvullen met elektronisch geld. Er is echter ook de tegenovergestelde optie: aanvulling van de Webmoney-account vanaf de telefoon.

Hoe geld over te zetten van telefoon naar Webmoney
Hoe geld over te zetten van telefoon naar Webmoney

instructies:

Stap 1

Deze procedure kan worden uitgevoerd dankzij speciale online systemen voor elektronische geldoverdracht. Bovendien is het verzenden van geld zowel naar roebel als naar Webmoney-portefeuilles in dollars mogelijk. Voor dergelijke diensten moet in de regel een klein formulier worden ingevuld (u dient uw portemonneenummer, gsm-nummer, telecomoperator en het te verzenden bedrag op te geven). Bovendien kan een bevestigingscode vereist zijn, dat wil zeggen dat de abonnee een sms-bericht naar een verkort nummer moet sturen en een antwoord met een code moet ontvangen.

Stap 2

Voer de verzonden bevestigingscode in de juiste regel in en druk op "Doorgaan". Voer de code zorgvuldig in, anders houdt het systeem er geen rekening mee en stuurt het geld naar de rekening. Houd er rekening mee dat de tijd die nodig is om geld op uw Webmoney-account te storten, kan verschillen van service tot service (gemiddeld is dit ongeveer tien minuten). Overigens is het per uur mogelijk om maximaal twintig dollar over te maken, deze regel is van toepassing op veel (zo niet alle) servicenummers voor het aanvullen van een elektronische portemonnee.

Stap 3

Er is nog een beperking: het maximale bedrag voor een overboeking is veertig dollar per dag. Als de gebruiker deze limiet heeft bereikt, worden alle volgende door hem verzonden sms-berichten eenvoudigweg niet geaccepteerd door het systeem, respectievelijk wordt de portemonnee niet aangevuld.

Aanbevolen: