Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon In Het MTS-netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon In Het MTS-netwerk
Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon In Het MTS-netwerk

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon In Het MTS-netwerk

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon In Het MTS-netwerk
Video: Je mobiel als modem - Tethering (Consumentenbond) 2024, Maart
Anonim

Indien nodig kan de klant van het MTS-bedrijf op elk moment geld overboeken van zijn persoonlijke rekening naar de rekening van een andere abonnee met behulp van een speciale dienst. Het kan trouwens een andere naam hebben voor operators (het is een feit dat klanten van "Beeline" en "MegaFon" de service ook kunnen gebruiken).

Hoe geld over te zetten van telefoon naar telefoon in het MTS-netwerk
Hoe geld over te zetten van telefoon naar telefoon in het MTS-netwerk

instructies:

Stap 1

Als u een abonnee bent van MTS, gebruik dan een enkel USSD-nummer * 112 * abonneenummer * overboekingsbedrag # om geld naar een andere persoon te sturen. Houd er echter rekening mee dat het bedrag van één betaling niet hoger kan zijn dan 300 roebel. Bovendien kan in de aanvraag alleen een geheel getal worden opgegeven. Bijvoorbeeld niet 63 roebel, maar strikt 60 of 70. Houd er rekening mee dat 7 roebel wordt afgeschreven van de rekening van de afzender voor het gebruik van dit nummer.

Stap 2

De telecomoperator MTS biedt ook een dienst aan met de naam "Direct Transfer". Hierdoor kunt u twee verschillende soorten betalingen instellen. De eerste, gelijktijdig, impliceert een eenmalige overboeking van geld naar een andere rekening. Zo'n overstap helpt u op het juiste moment. De kosten van een dergelijke betaling bedragen 7 roebel. Om het te activeren, kiest u op het toetsenbord van uw mobiele telefoon het USSD-commando * 111 * telefoonnummer in elk formaat * overschrijvingsbedrag (van 1 tot 300) #.

Stap 3

Het tweede type overdracht is regelmatig. Wanneer u deze aansluit, ontvangt een andere abonnee uw geld automatisch op een vast tijdstip (dag, week of maand). Om een dergelijke dienst te bestellen, gebruikt u het USSD-verzoek * 111 * mobiel telefoonnummer in elk formaat * betalingsbewijs: 1 - dagelijks, 2 - wekelijks, 3 - maandelijks * bedrag #.

Stap 4

Zoals eerder vermeld, zijn abonnees van de MTS-operator niet de enigen die geld van hun saldo kunnen overboeken naar dat van iemand anders. In Megafon kunnen gebruikers bijvoorbeeld een USSD-verzoek sturen naar het nummer * 133 * overboekingsbedrag * ontvanger abonneenummer #. Houd er rekening mee dat het de klok rond kan worden verzonden. Er zijn echter enkele beperkingen op het bedrag van de betaling (verzending van 10 tot 150 roebel is beschikbaar). Voor het bestellen van de service schrijft de operator 5 roebel af van de rekening van de verzendende abonnee.

Stap 5

De service voor het overboeken van geld in "Beeline" wordt "Mobile Transfer" genoemd. Om het te gebruiken om geld naar de rekeningen van andere gebruikers te sturen, moet u het USSD-commando * 145 * het nummer van de ontvanger * het betalingsbedrag # kiezen en op de belknop drukken. Overigens zijn de service zelf en het versturen van de overschrijving gratis, alleen het overboekingsbedrag wordt van het saldo afgeschreven.

Aanbevolen: