Het Land Van Een Telefoonnummer Bepalen

Inhoudsopgave:

Het Land Van Een Telefoonnummer Bepalen
Het Land Van Een Telefoonnummer Bepalen

Video: Het Land Van Een Telefoonnummer Bepalen

Video: Het Land Van Een Telefoonnummer Bepalen
Video: Telefonie Microsoft Teams: Je eigen telefoonnummer 2024, Mei
Anonim

Als u om welke reden dan ook de regio, de stad en het mobiele nummer wilt weten, kunt u verschillende methoden gebruiken. Een telefoonnummer kan veel vertellen over de eigenaar.

Het land van een telefoonnummer bepalen
Het land van een telefoonnummer bepalen

instructies:

Stap 1

De landcode staat meestal tussen de eerste drie tot vier cijfers van het nummer. 001 is bijvoorbeeld de internationale code voor de Verenigde Staten. Gebruik de diensten van mobiele diensten op internet, bijvoorbeeld https://gsm-inform.ru/info/, https://www.spravportal.ru/Services/PhoneCodes/mobilePhoneInfo.aspx of https://www. ku66.ru / index / svjazi / 0-54. Voer het nummer in dat u nodig hebt in het zoekveld, klik op "Verzenden" of "Zoeken" en ontvang alle informatie over het land, de regio en de mobiele provider van deze abonnee. Om toegang te krijgen tot de informatie, moet u echter eerst een betaald sms-bericht verzenden. Het servicetarief staat in kleine lettertjes onderaan de pagina afgedrukt.

Stap 2

Bekijk onze gratis directory met internationale toegangscodes. Je kunt het vinden op de pagina: https://mobile-catalog.info/internacional_code.php. Klik op "zoeken op code", selecteer de gewenste code uit de lijst en kijk in welk land deze wordt gebruikt. Er zijn ook zoeksecties voor netnummers en individuele operators.

Stap 3

Dien een verzoek in bij de klantenservice van uw provider. Geef de datum en tijd van de oproep en het nummer op. U moet een afdruk van inkomende oproepen overleggen, waarop wordt aangegeven vanuit welk land u hebt gebeld en van welke provider u gebruik hebt gemaakt.

Stap 4

U kunt ook handmatig het land vinden van waaruit de oproep is gedaan met behulp van de afgedrukte referentie. Een vergelijkbare gids is te koop bij elke boekhandel. De landcodes veranderen niet vaak, dus de informatie is bijna nooit verouderd. Deze zoekmethode is behoorlijk tijdrovend, aangezien u een groot aantal land- en stadscodes moet doorzoeken. Bovendien zijn er in verschillende regio's meer dan 1.300 operatorcodes geregistreerd in Rusland. Het kiezen van de juiste zal niet gemakkelijk zijn. Om een nummer te krijgen, kunt u daarom het beste de bovenstaande moderne manier van zoeken gebruiken.

Aanbevolen: