Hoe Verwijderde Foto's Van Telefoon Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Foto's Van Telefoon Te Herstellen
Hoe Verwijderde Foto's Van Telefoon Te Herstellen
Anonim

Dankzij de actieve ontwikkeling van de elektronicamarkt zijn er telefoons die zijn uitgerust met alles wat nodig is voor video en fotografie. In sommige gevallen is het nodig om per ongeluk verwijderde foto's van een mobiele telefoon te herstellen. Bestudeer daarom, nadat u een telefoon heeft gekocht, zorgvuldig al zijn mogelijkheden en functies, dan kunt u elk probleem zelfstandig oplossen zonder externe specialisten te betrekken.

Hoe verwijderde foto's van telefoon te herstellen
Hoe verwijderde foto's van telefoon te herstellen

instructies:

Stap 1

Herstel verwijderde foto's met speciale software. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de PhotoDoctor software van AMS Software. Het is een gratis hulpprogramma waarmee u verwijderde foto's van verschillende media kunt herstellen, waaronder mobiele telefoons, geheugenkaarten en flashstations.

Stap 2

Om foto's te herstellen, downloadt u dit programma en installeert u het op uw telefoon. Open het vervolgens en selecteer de map waarin de bestanden die u zocht zich eerder bevonden en voer in het zoekveld de naam van het bestand in. Het programma toont een lijst met bestanden die beschikbaar zijn voor reconstructie. Selecteer de foto's die je nodig hebt en klik op "Herstellen". De inhoud van de bestanden die worden hersteld, is te vinden in de sectie "Miniaturen". Dit programma mag alleen worden gebruikt als de toepassing van andere methoden niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Stap 3

Bent u de trotse bezitter van een smartphone, dan heeft u de mogelijkheid om het bestand te herstellen zonder speciale software te gebruiken. Sluit je mobiele telefoon met een USB-kabel aan op je computer en ga naar de geheugenkaart van je telefoon bij C: / Systeem / temp. Alle recent verwijderde bestanden worden hier opgeslagen. Als je per ongeluk een foto hebt verwijderd die waardevol voor je is, dan is het goed mogelijk om deze op dit adres terug te vinden. Het is echter vermeldenswaard dat de grootte van de tijdelijke map beperkt is en dat u het bestand alleen kunt herstellen als u het letterlijk een paar uur geleden hebt verwijderd. Als het bestand enkele dagen of weken geleden is verwijderd, gaat het helaas onherstelbaar voor u verloren.

Aanbevolen: