Hoe Verwijderde Bestanden Van Een USB-flashstation Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Bestanden Van Een USB-flashstation Te Herstellen
Hoe Verwijderde Bestanden Van Een USB-flashstation Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Bestanden Van Een USB-flashstation Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Bestanden Van Een USB-flashstation Te Herstellen
Video: How to Recover Deleted Files from Pen Drive | Stellar Data Recovery Software Review & Tutorial 2024, Maart
Anonim

Informatie op verwisselbare media wordt vaak overschreven en vervangen door een nieuwe. Daarom kan het op een dag nodig zijn om verwijderde bestanden van een flashstation te herstellen. Voor een dergelijke operatie zijn er speciale toepassingen met de juiste functionaliteit.

probeer verwijderde bestanden van een flashstation te herstellen
probeer verwijderde bestanden van een flashstation te herstellen

instructies:

Stap 1

Gebruik een van de geschikte gratis applicaties om verwijderde bestanden van een USB-flashstation te herstellen. Soortgelijke programma's zijn te vinden op internet en vervolgens op een computer te installeren. Recuva heeft solide functionaliteit en efficiëntie. Deze applicatie kan niet alleen flashdrives herstellen, maar ook cd's, diskettes en andere media.

Stap 2

Installeer en open vervolgens Recuva. Geef het type bestanden op dat moet worden hersteld of vink het item "Overige" aan om eventuele informatie terug te geven. Klik op "Bladeren" en selecteer uw USB-stick. Activeer de optie voor diepere analyse om zoeken en herstellen te verbeteren. Aan het einde van de procedure ziet u het resultaat. Het programma zal bestanden vinden die nog kunnen worden "opgeslagen" (ze worden groen gemarkeerd). Gele bestanden hebben evenveel kans om te worden hersteld of volledig verloren te gaan, terwijl rode bestanden niet langer worden "behandeld".

Stap 3

Het binnenlandse programma DMDE, dat geen installatie vereist, helpt ook om snel en bijna volledig bestanden van een USB-flashstation te herstellen. Gewoon downloaden en klikken op het startbestand. Selecteer uw USB-flashstation als het gewenste apparaat. Wacht tot het zoeken naar verloren bestanden is voltooid. Ga naar "Volume openen".

Stap 4

Activeer de functie Bestandssysteemherstel. De gedetecteerde bestanden verschijnen aan de rechterkant van de applicatie of in de $ Root-map aan de linkerkant. Klik met de rechtermuisknop op de gewenste en selecteer "Herstellen" en geef vervolgens het pad op om het op te slaan. Het is niet mogelijk om alle objecten tegelijkertijd te herstellen in de gratis versie, dus het programma is alleen handig als u slechts een paar bestanden hoeft terug te geven.

Stap 5

Installeer de R.saver-applicatie, die ook verwijderde bestanden herstelt. Pak het archief uit en voer het programma uit. Onmiddellijk na de lancering wordt een snelle scan van beschikbare schijven uitgevoerd. Selecteer een USB-flashstation en start het proces "Zoeken naar gegevens" of "Gegevensherstel na formatteren".

Stap 6

Wacht tot het bestandssysteem is hersteld, wat in dit geval wordt uitgevoerd met behulp van het unieke IntelliRAW-algoritme. Gevonden gegevensmappen verschijnen geleidelijk in het linkervenster. Met dit programma kunt u tegelijkertijd hele mappen met bestanden herstellen en informatie opslaan op een opgegeven locatie op een harde schijf of andere media.

Aanbevolen: