Hoe Verwijderde Bestanden Van Een Geheugenkaart Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Bestanden Van Een Geheugenkaart Te Herstellen
Hoe Verwijderde Bestanden Van Een Geheugenkaart Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Bestanden Van Een Geheugenkaart Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Bestanden Van Een Geheugenkaart Te Herstellen
Video: How to Recover Deleted Files from an SD Card (2021) 2024, April
Anonim

Heel vaak is er een dringende noodzaak om verwijderde bestanden te herstellen. Op dit moment kunnen er veel redenen zijn waarom belangrijke gegevens voor de gebruiker kunnen worden verwijderd. Vaak is de reden hiervoor het tactloze handelen van de gebruiker zelf. Dit probleem kan echter worden opgelost met een paar eenvoudige stappen. Het belangrijkste is om bepaalde regels te volgen.

Hoe verwijderde bestanden van een geheugenkaart te herstellen
Hoe verwijderde bestanden van een geheugenkaart te herstellen

Het is nodig

PC, PC Inspector Bestandsherstel

instructies:

Stap 1

In veel gevallen kan het gratis hulpprogramma PC Inspector File Recovery verwijderde bestanden herstellen. Dit programma kan bestanden herstellen van het flashgeheugen of de harde schijf. Het hulpprogramma begrijpt FAT 12/16/32- en NTFS-systemen en kan alle verloren bestanden vinden en de harde schijf bepalen, zelfs als de Boot Sektor-opstartsector is verwijderd of beschadigd. Op dit moment kunt u met dit hulpprogramma ook FAT-bestandstoewijzingstabellen herstellen.

Stap 2

Het hulpprogramma kan gegevens herstellen in de volgende formaten: AVI, ARJ, BMP, CDR, DOC, DXF, DBF, XLS, EXE, GIF, HLP, HTML, HTM, JPG, LZH, MID, MOV, MP3, PDF, PNG, RTF, TAR, TIF, WAV en ZIP. De hulpprogramma-interface is heel eenvoudig en zal zelfs door een volledig onervaren gebruiker goed worden begrepen.

Stap 3

Na het starten van het programma moet u de besturingstaal selecteren. Degenen die geen vrienden zijn met Engels, kunnen Russisch kiezen.

Stap 4

Vervolgens kiezen we wat we moeten doen: verwijderde gegevens herstellen of verloren gegevens vinden, een verloren schijf vinden.

Stap 5

Selecteer vervolgens de schijf waarvan belangrijke informatie is verwijderd. De geheugenkaart kan worden onderverdeeld in verschillende afzonderlijke sectoren.

Stap 6

Daarna scant het hulpprogramma de schijf die u hebt geselecteerd en vindt bestanden en mappen die zijn verwijderd.

Stap 7

Nu moeten we de bestanden selecteren die we nodig hebben en op de knop "Opslaan" klikken.

Stap 8

Er wordt een venster geopend waarin u de map moet definiëren waar deze bestanden worden opgeslagen.

Stap 9

Wees tegelijkertijd voorzichtig: bewaar de gevonden bestanden op een andere schijf! Anders worden deze gegevens overschreven.

Stap 10

Het programma heeft de mogelijkheid om een schijfkopie te maken om gegevens over te dragen naar andere HDD's of voor back-up.

Aanbevolen: