Hoe De IPhone Te Resetten

Inhoudsopgave:

Hoe De IPhone Te Resetten
Hoe De IPhone Te Resetten

Video: Hoe De IPhone Te Resetten

Video: Hoe De IPhone Te Resetten
Video: How to Reset iPhone To Factory Default 2024, April
Anonim

Het op nul zetten van de iPhone, zoals elke andere bewerking die door Apple wordt geleverd, vormt geen probleem voor de gebruiker van dit apparaat. Het enige obstakel kan de eerder uitgevoerde jailbreak van het apparaat zijn.

Hoe de iPhone te resetten
Hoe de iPhone te resetten

Het is nodig

iTunes

instructies:

Stap 1

Houd de aan / uit-knop aan de rechterkant van het apparaat ingedrukt totdat een rode schuifregelaar op het iPhone-scherm verschijnt.

Stap 2

Houd de Home-knop (de ronde knop op de ring aan de onderkant van het apparaat) 6 seconden ingedrukt totdat u actieve applicaties afsluit.

Stap 3

Zet je iPhone uit en weer aan.

Stap 4

Houd de aan / uit-knop aan de rechterkant van het apparaat ingedrukt totdat een rode schuifregelaar op het iPhone-scherm verschijnt. Sleep de schuifregelaar van links naar rechts.

Stap 5

Wacht tot het Apple-logo op het scherm van het apparaat verschijnt.

Stap 6

Reset de iPhone door tegelijkertijd op de aan / uit- en Home-knoppen te drukken. Houd de knoppen ingedrukt totdat het Apple-logo op het scherm van het apparaat verschijnt.

Stap 7

Open het item "Algemeen" van het hoofdmenu "Instellingen" en ga naar het gedeelte "Reset".

Stap 8

Selecteer "Reset alle instellingen" om je iPhone te resetten.

Stap 9

Selecteer "Wis alle inhoud en instellingen" om uw iPhone volledig op te schonen.

Stap 10

Gebruik de rest van het gedeelte Reset (Netwerkinstellingen resetten, Toetsenbordwoordenboek resetten, Startpagina resetten en Plaatsingswaarschuwingen resetten) indien nodig.

Stap 11

Herstel de iPhone door uw apparaat aan te sluiten op iTunes.

Stap 12

Selecteer iPhone in de zijbalk van het programma en selecteer de opdracht "Herstellen" om alle inhoud en apparaatinstellingen te wissen en de software opnieuw te installeren.

Stap 13

Gebruik de methode van flashen vanuit de herstelmodus voor apparaten met een eerdere jailbreak. Het resetten van de instellingen van een dergelijk apparaat kan leiden tot een baksteenstatus, wanneer het, om het apparaat te herstellen, nodig is om een bewerking uit te voeren om de fabrieksinstellingen te herstellen en opnieuw te jailbreaken.

Aanbevolen: