Hoe U Uw Nokia-telefoon Kunt Resetten

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Nokia-telefoon Kunt Resetten
Hoe U Uw Nokia-telefoon Kunt Resetten

Video: Hoe U Uw Nokia-telefoon Kunt Resetten

Video: Hoe U Uw Nokia-telefoon Kunt Resetten
Video: Hoe reset ik mijn Nokia telefoon? 2024, Mei
Anonim

Je telefoon resetten betekent dat je hem terugbrengt naar de staat waarin hij oorspronkelijk was uitgebracht. Dit moet worden gebruikt wanneer u alle gebruikersgegevens van uw telefoon wilt verwijderen (foto's, geluiden, video's, applicaties, games, internetbladwijzers).

Hoe u uw Nokia-telefoon kunt resetten
Hoe u uw Nokia-telefoon kunt resetten

instructies:

Stap 1

Probeer het volgende voordat u uw Nokia-telefoon formatteert: schakel hem uit, verwijder hem, plaats de batterij erin en schakel hem in, schakel hem vervolgens uit en laat hem ongeveer dertig minuten zonder batterij zitten. Zet de telefoon aan zonder geheugenkaart en simkaart. Zet hem aan met een oplader.

Stap 2

Als deze stappen u niet hebben geholpen, voert u een fabrieksreset uit. Dit mag alleen worden gedaan als het niet mogelijk was om je telefoon op andere manieren te reanimeren en je geen andere keuze hebt. Voer formattering uit voordat u het verkoopt om het volledig te wissen of wanneer het ernstige fouten bevat. Een fabrieksreset kan het probleem oplossen.

Stap 3

Kies * # 7780 # op uw telefoon om uw telefoon terug te zetten naar de oorspronkelijke instellingen. Alle internet-, achtergrondverlichting- en weergave-instellingen worden gewist, maar informatie gaat niet verloren. Bewaar alle informatie die u in de toekomst wilt gebruiken op uw computer.

Stap 4

Daarna volgen muziek, foto's, foto's, berichten) en worden applicaties verwijderd.

Stap 5

Probeer een andere methode als de vorige stappen niets hebben veranderd of als de telefoon niet wordt ingeschakeld. Druk op de uitgeschakelde telefoon drie toetsen tegelijk in: groen (verzend een oproep), drie en een asterisk.

Stap 6

Zonder deze knoppen los te laten, drukt u op de aan/uit-knop van de mobiele telefoon. Wacht vervolgens tot het opstartscherm verschijnt met het Nokia-tekst- of opmaakbericht. Met deze methode wordt de telefoon ook teruggezet naar de fabrieksinstellingen - toepassingen, inhoud en het bestand waarin het wachtwoord van uw geheugenkaart is opgeslagen, als dit is ingesteld, worden verwijderd. Wanneer u wordt gevraagd om de telefoon te formatteren, voert u het wachtwoord in, dat standaard 12345 is.

Aanbevolen: