Hoe U Alle Tellers Op Uw Telefoon Kunt Resetten

Inhoudsopgave:

Hoe U Alle Tellers Op Uw Telefoon Kunt Resetten
Hoe U Alle Tellers Op Uw Telefoon Kunt Resetten

Video: Hoe U Alle Tellers Op Uw Telefoon Kunt Resetten

Video: Hoe U Alle Tellers Op Uw Telefoon Kunt Resetten
Video: How to reset Data usage in any android(without root) 2024, April
Anonim

Elke mobiele telefoon heeft bepaalde tellers die het aantal oproepen, hun duur, indicatoren voor internetverkeer, enzovoort weergeven. Ze kunnen op verschillende manieren worden gereset door eerst de betreffende paragraaf in de gebruikershandleiding te lezen.

Hoe u alle tellers op uw telefoon kunt resetten
Hoe u alle tellers op uw telefoon kunt resetten

instructies:

Stap 1

Ga naar het belmenu van je telefoon. Open het contextmenu waar de actie "tellers resetten" beschikbaar zal zijn. Als u deze selecteert, reset u alle gegevens over de duur en het aantal gesprekken, gegevens over internetverkeer, enzovoort.

Stap 2

Voor sommige telefoonmodellen moet u een telefooncode invoeren. Vanuit dit menu kunt u de instellingen ook item voor item resetten, bijvoorbeeld alleen voor inkomende of uitgaande oproepen. De teller van het internetverkeer kan ook worden gereset vanuit het menu Internetverbindingen of de browser van het mobiele apparaat dat u gebruikt.

Stap 3

Voer een harde reset van uw telefoon uit vanaf het bedieningspaneel. Zoek het item "Initiële parameters" en voer de telefooncode in ter bevestiging (verplicht voor elke telefoon). Standaard kan deze code 00000, 12345, enzovoort zijn, afhankelijk van het model van het mobiele apparaat. U kunt het een onbeperkt aantal keren invoeren.

Stap 4

U kunt meer lezen over het invoeren van de standaardtelefooncode in uw gebruikershandleiding. Als u het tijdens het gebruik hebt gewijzigd, voert u een nieuw wachtwoord in.

Stap 5

Als u alle indicatoren van uw telefoon zonder menu wilt resetten, koppelt u gewoon de batterij los. Dit is niet voor elk apparaatmodel beschikbaar. U hoeft alleen de batterij uit uw telefoon te verwijderen in de stand-bymodus van het mobiele apparaat, zonder deze eerst uit te schakelen. Meestal worden de indicatoren voor de laatste oproepen uit het geheugen gewist en als de telefoon lange tijd in de uit-stand heeft gestaan zonder stroombron, worden hoogstwaarschijnlijk alle andere parameters gereset de volgende keer dat deze wordt ingeschakeld Aan. Maar alles kan afhangen van het model van het mobiele apparaat. Indicatoren kunnen ook gedeeltelijk worden verwijderd - alleen de lijst met oproepen kan worden verwijderd, of informatie hierover in de teller kan ook worden verwijderd.

Aanbevolen: