Hoe De Eigenaar Van Een Mobiele Telefoon Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Eigenaar Van Een Mobiele Telefoon Te Vinden
Hoe De Eigenaar Van Een Mobiele Telefoon Te Vinden

Video: Hoe De Eigenaar Van Een Mobiele Telefoon Te Vinden

Video: Hoe De Eigenaar Van Een Mobiele Telefoon Te Vinden
Video: Hoe zet je alles over van je oude telefoon naar de nieuwe Samsung Galaxy S21? 2024, April
Anonim

Zoeken naar een persoon is nu mogelijk dankzij mobiele communicatie. Sommige grote operators, zoals Megafon, MTS en Beeline, hebben een speciale service gecreëerd waarmee abonnees op elk moment de locatie van andere mensen kunnen bepalen.

Hoe de eigenaar van een mobiele telefoon te vinden
Hoe de eigenaar van een mobiele telefoon te vinden

instructies:

Stap 1

In het MTS-bedrijf wordt deze service "locator" genoemd. U kunt de klok rond aansluiten via het speciale nummer 6677. Om de zoekopdracht zelf uit te voeren, moet de abonnee het nummer van de persoon wiens locatie moet worden bepaald op het toetsenbord van zijn mobiele apparaat bellen. Vervolgens moet u het via sms naar het opgegeven korte nummer verzenden. Niets ingewikkelds. Houd er rekening mee dat zowel het gebruik van de zoeker als de activering ervan volledig gratis zijn voor elke MTS-client.

Stap 2

Maar de MTS-operator is niet de enige die een dergelijke dienst aan zijn abonnees aanbiedt. Beeline-klanten kunnen er ook gebruik van maken. Om de coördinaten van de locatie van een andere abonnee te bestellen, moet u een sms-bericht sturen naar het korte nummer van de technische ondersteuningsdienst 684. In de tekst hoeft u alleen de Latijnse letter L te schrijven. De kosten van elk verzonden verzoek zijn twee roebel en vijf kopeken.

Stap 3

Als u de communicatiediensten van de Megafon-operator gebruikt, kunt u de locatie van de mobiele telefoon en de eigenaar op twee manieren bepalen. De eerste hiervan betreft het gebruik van een speciale service. Toegegeven, het is alleen beschikbaar voor klanten van bepaalde tariefplannen. De exploitant heeft twee van dergelijke tarieven vastgesteld: "Smeshariki" en "Ring-Ding". Alleen ouders met kinderen kunnen contact met hen opnemen. Houd er echter rekening mee dat de lijst van deze tariefplannen en de servicevoorwaarden op elk moment kunnen veranderen. Dus van tijd tot tijd is het de moeite waard om naar de officiële website van het bedrijf te gaan en bijgewerkte informatie te krijgen.

Stap 4

Nu een paar woorden over de tweede methode om abonnees te zoeken. Om het te gebruiken, hoeft u niet aan speciale vereisten te voldoen. Je hoeft alleen maar naar de site van de service zelf locator.megafon.ru te gaan en daar het aanvraagformulier te vinden. Vul het in en stuur het naar de telefoniste. Zodra de aanvraag is verwerkt en geaccepteerd, ontvangt u een sms-bericht op uw mobiele telefoon met de coördinaten van de telefooneigenaar.

Aanbevolen: