Hoe De Eigenaar Van Een Cel Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Eigenaar Van Een Cel Te Vinden
Hoe De Eigenaar Van Een Cel Te Vinden

Video: Hoe De Eigenaar Van Een Cel Te Vinden

Video: Hoe De Eigenaar Van Een Cel Te Vinden
Video: Het leven is simpel, waarom zo moeilijk doen? | Jon Jandai | TEDxDoiSuthep 2024, Mei
Anonim

Heeft u de mobiele telefoon van iemand anders gevonden en wilt u deze teruggeven aan de eigenaar? Als het is ingeschakeld, zal zelfs een kind erachter komen hoe dit moet. En zo niet? Inderdaad, voor iemand is het verlies van een mobiele telefoon het verlies van alle contacten van vrienden, kennissen en collega's. Hoe kun je een persoon helpen?

Hoe de eigenaar van een cel te vinden
Hoe de eigenaar van een cel te vinden

instructies:

Stap 1

Als de telefoon aan staat, begin dan met de eenvoudigste - bel een van de nummers in het telefoonboek en meld dat je de telefoon van de eigenaar hebt gevonden en hem wilt teruggeven. Het is beter om iemand van naaste familieleden te bellen, om niet in een lastige situatie te komen. Stel je voor dat je, door bijvoorbeeld een zekere Pjotr Alekseevich te bellen, zegt dat je de telefoon wilt terugsturen. En hij, onder het voorwendsel het aan de echte eigenaar te geven, zal het voor zichzelf houden. U kunt niet controleren.

Stap 2

Als uw telefoon is uitgeschakeld, probeert u een geschikte oplader te vinden en deze op te laden. Wordt u na het inschakelen niet gevraagd om een pincode in te voeren, ga dan verder volgens de eerste paragraaf. Houd er rekening mee dat als de telefoon niet wordt ingeschakeld, deze gewoon kapot kan zijn.

Stap 3

Als u bij het inschakelen wordt gevraagd een pincode in te voeren, heeft het geen zin om deze te raden. Hiermee wordt je telefoon alleen permanent vergrendeld. Probeer contact op te nemen met de politie. Het feit is dat elke mobiele telefoon een persoonlijk nummer heeft - IMEI. Wanneer u de mobiele telefoon inschakelt, ziet de mobiele operator die de abonnee bedient dit nummer. Naast alle gegevens over de abonnee kan de operator de exacte locatie van de telefoon zelf volgen met een nauwkeurigheid van een meter. Als u weet bij wie het apparaat is geregistreerd, kunt u eenvoudig de eigenaar vinden. Maar mobiele operators accepteren dergelijke verzoeken alleen van de politie en van verschillende andere wetshandhavingsinstanties van een hogere orde. Daarom is contact opnemen met de politie onvermijdelijk, natuurlijk als u geen medewerker van de bijzondere diensten bent.

Stap 4

Veel hangt ook af van waar je de mobiele telefoon hebt gevonden. Als dit een metro of een andere drukke plaats is, is het onwaarschijnlijk dat u de eigenaar kunt vinden. Maar als dit bijvoorbeeld uw kantoor is, dan kunt u een bericht van de vondst plaatsen met uw coördinaten. Met grote waarschijnlijkheid is de eigenaar uw collega en zal deze hoogstwaarschijnlijk gevonden worden.

Aanbevolen: