De Eigenaar Van Een Mobiel Nummer Vinden

Inhoudsopgave:

De Eigenaar Van Een Mobiel Nummer Vinden
De Eigenaar Van Een Mobiel Nummer Vinden

Video: De Eigenaar Van Een Mobiel Nummer Vinden

Video: De Eigenaar Van Een Mobiel Nummer Vinden
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, Mei
Anonim

Vaak zijn mensen op zoek naar een geliefde of vriend, van wie alleen een mobiel telefoonnummer bestaat. Of, integendeel, er wordt gezocht naar een fraudeur die zijn slachtoffer heeft opgelicht met een mobieltje.

De eigenaar van een mobiel nummer vinden
De eigenaar van een mobiel nummer vinden

instructies:

Stap 1

Als je zelf de eigenaar van een mobiel nummer wilt vinden, koop dan een database met nummers op de radiomarkt. Meestal worden dergelijke gegevens niet vrijgegeven door operators, maar soms worden ze gehackt door hackers. Houd er echter rekening mee dat dit meestal verouderde databaseschijven van vijf jaar geleden zijn. Zo'n schijf kan je $ 800 kosten, maar de voordelen van deze methode blijven in het geding, want als je op zoek bent naar een fraudeur, gebruikt hij hoogstwaarschijnlijk een anonieme simkaart, die gemakkelijk te vinden is op dezelfde radiomarkt.

Stap 2

Als je een bevriende telefoniste hebt, vraag hem dan om via zijn mobiele telefoonnummer meer over de persoon te weten te komen, en als hij het ermee eens is, is het probleem opgelost. Mobiele bedrijven installeren echter vaak spyware op de computers van hun werknemers die geperforeerde nummers bijhouden, dus u hebt een vertrouwde vriend nodig die bereid is zijn positie en reputatie voor u op het spel te zetten.

Stap 3

De laatste tijd verschijnen er steeds meer programma's op internet die mensen vinden uit de databases van verschillende sites op internet. Vul de gegevens in die bekend zijn over de persoon, inclusief het telefoonnummer, en als het systeem hem vindt, krijgt u alle informatie die is gevonden. Ze zullen hiervoor wat geld van je vragen, maar houd er rekening mee dat je door het sturen van een betaalde sms valse informatie ontvangt.

Stap 4

Dien ook een officieel verzoek in bij overheidsinstanties, maar zoals de praktijk laat zien, brengt het in de meeste gevallen alleen hoofdpijn en verspilde zenuwen met zich mee. Inlichtingenfunctionarissen hebben het recht om de databases van mobiele operators alleen te gebruiken als het nodig is om een terroristische aanslag op te sporen of een crimineel te pakken te krijgen. Als je andere doelen hebt, wordt je waarschijnlijk geweigerd.

Stap 5

Als de voorgestelde methoden niet bij u passen, huur dan een privédetective in. Volgens zijn bronnen kan hij het nummer perforeren. U moet ongeveer tienduizend roebel betalen voor deze service, maar als u echt snel alle benodigde informatie over een persoon moet vinden via een mobiel telefoonnummer, is dit misschien de beste optie.

Aanbevolen: