Hoe Geld Opnemen Op Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Opnemen Op Beeline
Hoe Geld Opnemen Op Beeline

Video: Hoe Geld Opnemen Op Beeline

Video: Hoe Geld Opnemen Op Beeline
Video: Как вывести деньги с билайна мгновенно | How to withdraw money from Beeline instantly | how to do it 2024, Mei
Anonim

Iedereen die ooit heeft geprobeerd Webmoney of Yandex. Money te laten uitbetalen, heeft te maken gehad met het probleem van persoonlijke identificatie in deze elektronische geldsystemen, zonder welke het onmogelijk is om geld op te nemen. Voor gebruikers met onbevestigde gegevens zijn alleen betaling voor diensten of aanvulling van mobiele telefoonaccounts beschikbaar. Maar dit mag geen reden tot frustratie zijn, want met de dienst "Beeline. Money" kunt u geld van een simkaartrekening laten uitbetalen. Een dergelijke opname wordt niet alleen snel uitgevoerd, maar stelt u ook in staat om geld te ontvangen op elk servicepunt dat voor u geschikt is.

Hoe geld opnemen op Beeline
Hoe geld opnemen op Beeline

Het is nodig

  • - Simkaart Beeline
  • - minimaal 14 jaar oud zijn
  • - Russisch paspoort of verblijfsvergunning in Rusland
  • - het internet

instructies:

Stap 1

Om geld van de SIM-kaartrekening op te nemen, moet u er eerst voor zorgen dat het saldo van uw Beeline-nummer het vereiste bedrag heeft, aangezien er een commissie van 4,95% tot 5,55% van het opnamebedrag in rekening wordt gebracht voor de opnamebewerking.

Stap 2

Deze commissie vermindert het opnamebedrag niet, maar wordt extra van de rekening afgeschreven. Controleer uw positieve rekeningsaldo door * 102 # bellen of # 102 # bellen of door te bellen naar 0697.

Stap 3

Stuur vanaf uw Beeline-telefoon naar 7878 een gratis bericht van het volgende type: "Uni Ivanov Ivan Ivanovich 1000 Petrov Petr Petrovich", waarbij "Uni" betekent dat de opname wordt uitgevoerd door het Unistream-systeem, "Ivanov Ivan Ivanovich" - de gegevens van de afzender, 1000 - het bedrag in roebels en "Petrov Petr Petrovich" - de gegevens van de ontvanger.

Stap 4

Om uw eigen verzoek tot geldopname te verzenden, dient u op de daarvoor bestemde plaatsen uw volledige naam te vermelden. en de gegevens van de ontvanger zoals deze in het paspoort zijn vastgelegd, en geef ook het bedrag aan dat u nodig heeft van 100 tot 14.000 roebel. Alle berichtparameters moeten worden gescheiden door een spatie.

Stap 5

Wacht op een sms van 8464 ter bevestiging van de ontvangst van uw aanvraag voor een overboeking. Bevestig uw wens om de overboeking te voltooien door een positieve reactie op dit bericht te geven.

Stap 6

Ontvang de volgende SMS van 7878 met informatie over het succesvol afronden van de overdracht. Het bericht vermeldt ook het bedrag van het overgemaakte geld, de afgeschreven commissie en een speciaal nummer dat nodig is om contant geld te ontvangen bij het servicepunt.

Stap 7

Ook kan vanaf de website van Beeline. Money een aanvraag voor een overboeking worden gedaan. Om dit te doen, voert u uw telefoonnummer in het formulier op de toepassingspagina in en klikt u op de knop "Wachtwoord verkrijgen".

Stap 8

Nadat u een sms-bericht met een wachtwoord hebt ontvangen, gaat u naar de service en verzendt u een verzoek met vermelding van de vereiste gegevens. Na het verzenden van de gegevens ontvang je een bevestiging van de overboeking en een speciale code voor het uitgeven van geld bij Unistream-punten.

Stap 9

Zoek op internet het dichtstbijzijnde uitgiftepunt van Unistream-geldoverdrachten, gevestigd in Rusland. Kom naar het gewenste uitgiftepunt van geld en vertel de medewerker het speciale nummer uit het laatste bericht en de gegevens van de afzender van de overschrijving.

Stap 10

Laat dan uw paspoort of verblijfsvergunning zien om uw identiteit te bewijzen. Na controle van de documenten ontvangt u het bestelde bedrag.

Aanbevolen: