Betaalde Sms Weigeren

Inhoudsopgave:

Betaalde Sms Weigeren
Betaalde Sms Weigeren

Video: Betaalde Sms Weigeren

Video: Betaalde Sms Weigeren
Video: Reject call with Message option setting in Android 2024, April
Anonim

Als je merkt dat je mobiele saldo constant daalt zonder aanwijsbare reden, is er reden om na te denken. Misschien heeft u zich niet lang daarvoor geregistreerd op een site waarvan u informatieve berichten of nieuws ontvangt. In de regel worden al deze diensten betaald. En voor hun weigering is het voldoende om een paar nummers te bellen.

Betaalde sms weigeren
Betaalde sms weigeren

Het is nodig

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

U kunt de diensten van verschillende betaalde diensten uitschakelen via uw mobiele provider of door sms-berichten naar bepaalde nummers te sturen. De operator helpt alleen als de diensten waarvoor geld van de rekening wordt afgeschreven, rechtstreeks door uw mobiele netwerk worden geleverd. Deze omvatten betaling voor het weer, nieuwsbrieven, zwarte lijsten, enz. U kunt ook naar uw persoonlijke account op internet gaan op de website van uw operator en de opties uitschakelen die u niet nodig heeft.

Stap 2

Als u per ongeluk een van de betaalde korte nummers hebt gebeld, met behulp waarvan u zich kunt abonneren op het ontvangen van beltonen, dagelijkse horoscopen of geregistreerd bent op een site waar het vereist is om uw telefoonnummer op te geven, staat de telefoniste machteloos. Hoewel hij aanbevelingen kan doen voor uw verdere acties. Gebruik zijn advies om het probleem op te lossen of probeer zelf te stoppen met het gebruik van de services.

Stap 3

De eerste optie (met een operator) is eenvoudiger. Hij heeft immers alle nodige informatie over uw tarief en aangesloten opties bij de hand. Maar helaas werkt deze methode niet altijd. In dat geval zult u anders moeten handelen.

Stap 4

Neem een telefoon die betaalde berichten ontvangt en stuur een sms met de tekst "STOP" of "STOP" ervan naar het gratis korte nummer 7052. Zo zeg je alle abonnementen die van dit nummer komen op. Of bel ondersteuning op 8-800-100-7337. Dit gesprek is gratis.

Stap 5

Om abonnementen van alle verkorte nummers uit te schakelen, belt u 0858. Hier kunt u, met behulp van de autoinformer en zijn tips, een verbod instellen op het ontvangen en verzenden van sms van alle korte servicenummers. Bel dit nummer, luister goed naar de informatie en selecteer het gewenste item. In dit geval moet u de service "Zwarte en witte lijsten van CPA" activeren, die alle sms'en van korte nummers blokkeert. Berichten van banken en informatie van mobiele operators worden niet beïnvloed door deze service. Dan ontvang je binnen enkele minuten bericht over de geaccepteerde aanvraag van jou. De service "Black and White CPA" wordt binnen 24 uur geactiveerd, waarna er geen enkele betaalde sms naar uw telefoon wordt verzonden. En voor de veiligheid van uw saldo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Aanbevolen: