Hoe MTS-services Te Weigeren

Inhoudsopgave:

Hoe MTS-services Te Weigeren
Hoe MTS-services Te Weigeren

Video: Hoe MTS-services Te Weigeren

Video: Hoe MTS-services Te Weigeren
Video: Bro Gref Store Keeper Technical (Skt) Job Profile | Result | Salary | Training | Duty | Location 2024, April
Anonim

MTS mobiele abonnees ontvangen voortdurend SMS-ki van verschillende reclamekarakters op hun mobiele telefoons. Als u de constante sms-advertenties beu bent, kunt u deze service uitschakelen.

Hoe MTS-services te weigeren
Hoe MTS-services te weigeren

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

U kunt elk servicepakket loskoppelen van MTS via internet. Typ in de zoekmachine Yandex of Google het woord "MTS", selecteer de officiële website van het bedrijf "Mobile Telesystems" en maak er een persoonlijk account aan. Voer hiervoor je mobiele telefoonnummer in en bedenk een wachtwoord. Nu kunt u alle diensten van het bedrijf beheren in uw persoonlijke account. Om een dienstenpakket van MTS te deactiveren, heeft u een wachtwoord nodig dat u ontvangt na het versturen van een verzoek vanuit uw persoonlijke account.

Stap 2

Schakel MTS-services uit met uw mobiele telefoon. Om dit te doen, kiest u vanaf deze telefoon de toetsencombinatie * 111 * 375 # en drukt u vervolgens op de oproep. U ontvangt een sms over het deactiveren van de dienst. Houd er rekening mee dat door het uitschakelen van de distributie van MTS-services, u geen informatieve teksten meer gebruikt, bijvoorbeeld bij het aanvragen van een saldo. Een sms-bericht dat u hebt verzonden over het verbreken van de MTS-services is gratis als u het in uw thuisregio verzendt, d.w.z. waar de simkaart is geregistreerd. Anders wordt de dienst betaald, de kosten zijn afhankelijk van de roamingvoorwaarden en uw tariefplan.

Stap 3

U kunt MTS-services weigeren met behulp van de MTS Help. Bel vanaf uw mobiele telefoon 0890 en volg de instructies van de mobiele adviseur. Nadat u het nummer hebt gekozen, drukt u op de toets "2" en vervolgens op "0", wacht u tot u bent verbonden met de contactcenterspecialist. Vertel hem de essentie van uw probleem en wacht op een sms-bericht over het loskoppelen van MTS-services.

Aanbevolen: