Hoe Een Lening Van MTS Te Weigeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Lening Van MTS Te Weigeren
Hoe Een Lening Van MTS Te Weigeren

Video: Hoe Een Lening Van MTS Te Weigeren

Video: Hoe Een Lening Van MTS Te Weigeren
Video: Hoe een lening aanvragen 2024, April
Anonim

MTS-abonnees kunnen vanaf 7 mei 2007 de "Credit"-service activeren. Het ligt in het feit dat je niet alleen met nul kunt praten, maar ook met een negatief saldo. Maar als ze eenmaal in de schulden zitten, willen maar weinigen deze service verder gebruiken. Hoe "Krediet" los te koppelen van MTS?

Hoe een lening van MTS te weigeren
Hoe een lening van MTS te weigeren

Het is nodig

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

De "Credit"-service van MTS biedt bijna onbeperkte communicatiemogelijkheden. Wanneer u het aansluit, stort u 300 roebel op uw account en kunt u "naar de min gaan", niet minder dan dit bedrag.

U heeft bijvoorbeeld 100 roebel in uw account. U voegt nog eens driehonderd toe (de kosten om verbinding te maken met de "Credit" -service). Het totale saldo is gelijk aan 400 roebel. Tegelijkertijd kunt u 700 roebel belasteren, waarvan 400 al op uw telefoon, en tot -300 kunt u in de schulden raken.

Stap 2

Houd er rekening mee dat wanneer de limiet is uitgeput of in geval van te late betaling voor communicatie, uw nummer wordt geblokkeerd. Het is in ieder geval noodzakelijk om de schuld af te lossen. Anders wordt het bedrag via de rechtbank geïnd. U kunt alle informatie over deze service krijgen van de operator. Bel hiervoor 05902.

Stap 3

Aangezien de "Credit"-service van MTS wordt betaald, zult u vroeg of laat de wens hebben om deze voor eens en altijd uit te schakelen. En als je besluit dat je niet meer op krediet wilt communiceren, stuur dan sms met de nummers 21180 naar nummer 111. Deze dienst wordt automatisch uitgeschakeld.

Stap 4

Je kunt het op een andere manier proberen. Stuur sms met de tekst 0 naar nummer 2828. Zo raak je ook overbodige diensten kwijt.

Stap 5

Als u wilt dat een callcenterspecialist een lening van MTS verbreekt, belt u * 111 * 30 # vanaf uw mobiel en drukt u op de belknop. Onmiddellijk daarna heeft u een telefoniste in contact die aan uw verzoek zal voldoen.

Stap 6

Er is nog een optie om het "Krediet" uit te schakelen. Kies de cijfercombinatie 111118 en de belknop. U neemt dus contact op met de "mobiele assistent", waarmee u de service ook kunt annuleren.

Stap 7

Weigeren is de juiste beslissing als u moet besparen op oproepen (zogenaamd kredietgeld wordt altijd veel sneller uitgegeven). Het enige probleem dat u kunt tegenkomen wanneer u deze dienst weigert, is dat als uw saldo nul is, u tijdens het gesprek dat u bent begonnen, de verbinding kan worden verbroken.

Aanbevolen: