Een MTS-nummer Weigeren

Inhoudsopgave:

Een MTS-nummer Weigeren
Een MTS-nummer Weigeren

Video: Een MTS-nummer Weigeren

Video: Een MTS-nummer Weigeren
Video: ТАКОЙ ПОДАРОК от СЕНИ Мама НЕ Ожидала! Подарок Tesla Model X! Мама в Шоке! 2024, Maart
Anonim

MTS-abonnees die de diensten van dit bedrijf willen weigeren, hebben twee opties om het probleem op te lossen. Ze kunnen de MTS-simkaart gedurende een bepaalde periode helemaal niet gebruiken met de daaropvolgende automatische blokkering, of ze kunnen het contract met het bedrijf officieel beëindigen.

Een MTS-nummer weigeren
Een MTS-nummer weigeren

Het is nodig

  • - aanvraag tot weigering van communicatiediensten van het bedrijf "MTS";
  • - simkaart "MTS"

instructies:

Stap 1

Verwijder de MTS-simkaart uit uw telefoon en gebruik deze niet - in dit geval wordt het servicecontract automatisch beëindigd na 183 dagen. Deze optie is niet geschikt voor abonnees wiens tarief een maandelijkse vergoeding en een kredietlimiet heeft.

Stap 2

Neem contact op met de dichtstbijzijnde communicatiesalon van het MTS-bedrijf en neem uw persoonlijke paspoort mee. De kantoormedewerker controleert, voordat hij het contract met u beëindigt, of er geen schulden op uw persoonlijke rekening staan.

Stap 3

Als de schuld wordt gevonden, kan deze worden terugbetaald aan de kassa van dit kantoor of bij het dichtstbijzijnde filiaal van de Spaarbank van de Russische Federatie. Daarna dient u een aanvraag tot beëindiging van de serviceovereenkomst met het MTS-bedrijf te schrijven.

Stap 4

Schrijf een verklaring volgens het verstrekte voorbeeld, of, als er geen is, volg het onderstaande schema. Voer in de rechterbovenhoek het telefoonnummer in dat u weigert. Vul hieronder uw achternaam, voornaam en patroniem in, evenals uw paspoortgegevens. Schrijf het nummer van uw persoonlijke account, dat is aangegeven in het contract en de datum van afsluiting (deze gegevens kunnen worden verduidelijkt met een kantoormedewerker).

Stap 5

Schrijf in het midden van het blad dat u MTS-diensten weigert en vermeld de reden voor deze beslissing (bijvoorbeeld: verhuizen naar een andere regio, slechte communicatiekwaliteit, financiële problemen, slechte service, overstappen naar een andere mobiele provider, enz.)

Stap 6

Als u het saldo van het oude MTS-nummer wilt overboeken naar een ander nummer of wilt laten uitbetalen aan de kassa, geeft u dit dan aan in de aanvraag. Geef het nummer van de zichtrekening bij de bank aan als u het resterende geld ernaar wilt overmaken.

Stap 7

Bevestig uw wens om de overeenkomst met het MTS-bedrijf te beëindigen door uw persoonlijke handtekening en de huidige datum te plaatsen. Vraag uw kantoormedewerker om een kopie van uw verklaring.

Aanbevolen: