Hoe MTS Te Weigeren

Inhoudsopgave:

Hoe MTS Te Weigeren
Hoe MTS Te Weigeren

Video: Hoe MTS Te Weigeren

Video: Hoe MTS Te Weigeren
Video: Clash-A-Rama: Clone Alone (Clash of Clans) 2024, April
Anonim

Mobiele operatoren concurreren met elkaar om hun klanten gunstige tarieven, interessante diensten en andere voordelen aan te bieden. En als er een wens is om de ene aanbieder naar de andere te veranderen, kost het niet al te veel tijd.

Hoe MTS te weigeren
Hoe MTS te weigeren

Noodzakelijk

het paspoort

instructies:

Stap 1

Als u het contract met het mobiele communicatiebedrijf MTS wilt beëindigen, neem dan uw paspoort mee en bezoek een van de vertegenwoordigingen van deze operator in uw stad. Om het adres van het dichtstbijzijnde MTS-kantoor te vinden, gaat u naar de officiële website van het bedrijf en selecteert u de link "Help en service" op de hoofdpagina. Ga dan naar het subitem "Servicegebied" en klik op de link "Showrooms-shops". Geef in de daarvoor bestemde velden uw regio en stad op en klik op de knop "Zoeken". Bovendien kunt u de locatie van de dichtstbijzijnde MTS-showrooms achterhalen door een gratis sms met de tekst "MTS" naar 6677 te sturen.

Stap 2

Schrijf na een bezoek aan de MTS-salon een verklaring om de serviceovereenkomst met deze mobiele operator te beëindigen. Als u na controle van de status van uw persoonlijke rekening schulden aantreft, blijft de overeenkomst van kracht totdat u deze heeft afbetaald. Dit kan in de regel ter plaatse worden gedaan - aan de kassa van het kantoor.

Stap 3

Als er nog geld op uw telefoon staat, biedt de telefonist u aan om het over te boeken naar een andere persoonlijke rekening of om het uit te laten betalen aan de kassa. Als je voor de eerste optie kiest, moet je de salonmedewerker je bankgegevens of het nummer van een andere abonnee wiens saldo je wilt opwaarderen doorgeven.

Stap 4

Na beëindiging van het contract met MTS wordt je simkaart geblokkeerd, dus kopieer vooraf alle gegevens die voor jou waardevol zijn.

Stap 5

Daarnaast kunt u op een andere manier het contract met MTS beëindigen. Als uw tarief geen abonnementskosten heeft en u geen gebruik maakt van de kredietdiensten van deze mobiele operator, verwijdert u gewoon de simkaart uit uw telefoon en gebruikt u deze 183 dagen niet. Na het verstrijken van deze periode wordt deze automatisch geblokkeerd.

Aanbevolen: