Hoe MTS Bonus Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe MTS Bonus Uit Te Schakelen
Hoe MTS Bonus Uit Te Schakelen

Video: Hoe MTS Bonus Uit Te Schakelen

Video: Hoe MTS Bonus Uit Te Schakelen
Video: Бесплатный интернет !!!! - ЭТО ДОЛЖНЫ ЗНАТЬ ВСЕ !!! 2024, April
Anonim

Abonnees van de mobiele operator "MTS" hebben de mogelijkheid om verbinding te maken met het programma "MTS Bonus". Met behulp hiervan verzamelen deelnemers bonussen met behulp van communicatiediensten. Nadat je een bepaald aantal eenheden hebt verzameld, kun je ze inwisselen voor minuten, sms en meer. In het geval dat u geen lid meer wilt zijn van het programma, kunt u het op elk moment verlaten.

Hoe MTS Bonus uit te schakelen
Hoe MTS Bonus uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Om het MTS Bonus-programma te verlaten, gaat u naar de officiële website van de mobiele operator MTS. Typ hiervoor www.mts.ru in de adresbalk. U wordt naar de startpagina geleid.

Stap 2

Aan de linkerkant ziet u een klein venster met een telefooncode, selecteer de eerste vier cijfers van uw nummer, toets de rest in een ander veld. Voer vervolgens het wachtwoord in dat je als sms op je telefoon hebt ontvangen toen je je aanmeldde voor het bonusprogramma. Klik op de optie "Inloggen".

Stap 3

Ga daarna naar uw persoonlijke pagina, lees de informatie over de staat van uw saldo, of liever, over het aantal opgebouwde bonussen. Onthoud dat wanneer u het programma verlaat, de punten verlopen en wanneer u zich opnieuw registreert, ze niet worden hersteld.

Stap 4

U kunt het programma afsluiten met uw telefoon. Stuur hiervoor een sms naar het verkorte nummer 4555, de tekst van het bericht moet als volgt zijn: "0".

Stap 5

Om het MTS Bonus-programma te verlaten, kunt u ook contact opnemen met het dichtstbijzijnde kantoor van de mobiele operator. U moet een identiteitsbewijs bij u hebben. Indien u niet de eigenaar bent van de simkaart, geef dan een volmacht af.

Stap 6

Om het programma te verlaten, kunt u ook de klantenservice bellen. Om dit te doen, belt u vanaf uw telefoon het verkorte nummer 0890, neemt u contact op met de operator. Deactiveer de service na het opgeven van uw paspoortgegevens of een codewoord. Onthoud dat de service volledig gratis te deactiveren is.

Aanbevolen: