Hoe Details In De Beeline Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Details In De Beeline Te Krijgen
Hoe Details In De Beeline Te Krijgen

Video: Hoe Details In De Beeline Te Krijgen

Video: Hoe Details In De Beeline Te Krijgen
Video: Beeline Motor & Fietsnavigatie | GPS navigatie maar dan net even anders... 2024, April
Anonim

Door oproepdetails te bestellen, kunt u informatie over alle bewerkingen op uw telefoonnummer ontvangen. U kunt ook eenvoudig oproepen volgen van nummers die zijn beveiligd met een anti-identificatiecode.

Hoe details te krijgen in Beeline
Hoe details te krijgen in Beeline

instructies:

Stap 1

Allereerst is het vermeldenswaard dat oproepdetails een betaalde service is waarvoor het directe contact van de eigenaar van het telefoonnummer met het kantoor van de mobiele operator vereist is. Voorheen voorzag de mobiele operator "Beeline" in de mogelijkheid om oproepen naar een telefoonnummer op afstand te detailleren. Het nadeel van deze dienst was de onvolledigheid - de abonnee kreeg informatie over de laatste tien oproepen, rekening houdend met zowel inkomende als uitgaande oproepen. Om de service te bestellen, was het noodzakelijk om een bijbehorend verzoek vanaf de telefoon te verzenden. Tegenwoordig bestaat een dergelijke mogelijkheid echter niet meer en om de detaillering van de oproep uit te voeren, moet u contact opnemen met het dichtstbijzijnde Beeline-kantoor.

Stap 2

Wanneer u een bezoek aan het kantoor van uw mobiele provider plant, vergeet dan niet uw paspoort mee te nemen - u heeft dit nodig om de eigenaar van het nummer te identificeren. Het is ook handig als u een contract aangaat voor het onderhoud van een telefoonnummer, dat is afgegeven toen u het kocht. Aangekomen op het kantoor van de operator, neem contact op met een gratis medewerker. Nadat u de essentie van uw bezwaar heeft uitgelegd, toont u uw roomserviceovereenkomst en paspoort. Geef op nummer aan voor welke periode u informatie wilt ontvangen. De details van gesprekken en het opstellen van de bijbehorende papieren nemen doorgaans niet meer dan tien minuten in beslag. Nadat de documenten zijn opgesteld, kunt u gedurende de opgegeven periode vertrouwd raken met alle acties die vanaf uw telefoonnummer zijn uitgevoerd.

Aanbevolen: