Hoe De Details Van Oproepen Naar Megafon . Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe De Details Van Oproepen Naar Megafon . Te Krijgen
Hoe De Details Van Oproepen Naar Megafon . Te Krijgen

Video: Hoe De Details Van Oproepen Naar Megafon . Te Krijgen

Video: Hoe De Details Van Oproepen Naar Megafon . Te Krijgen
Video: Google Pixel 3a перевернет игру на рынке смартфонов? 📱 2024, April
Anonim

Voor details over oproepen van een nummer dat is aangesloten op het MegaFon-netwerk, kunt u het Service-Guide zelfbedieningssysteem op de website gebruiken, contact opnemen met het kantoor van het bedrijf of de helpdesk bellen.

Hoe de details van oproepen naar Megafon. te krijgen
Hoe de details van oproepen naar Megafon. te krijgen

instructies:

Stap 1

Bezoek de officiële website van het bedrijf MegaFon. Selecteer uw serviceregio op het speciale tabblad.

Stap 2

Zoek de knop "Servicegids" op de hoofdpagina. Volg de link.

Stap 3

Vraag een wachtwoord aan om toegang te krijgen tot het zelfbedieningssysteem, als u er nog niet eerder een heeft ontvangen. De instructies voor het verkrijgen van een geheime code bevinden zich boven de vensters voor het invoeren van een wachtwoord en een mobiel telefoonnummer, deze worden in een sms-bericht naar uw telefoon verzonden.

Stap 4

Voer in de daarvoor bestemde velden uw mobiele telefoonnummer en toegangscode voor het zelfbedieningssysteem "Servicegids" in. Klik op de knop "Inloggen".

Stap 5

Verken het hoofdmenu zelfbediening. Klik op het item "Rekeningsaldo". Selecteer in het submenu dat verschijnt het gedeelte 'Gespreksdetails'.

Stap 6

Specificeer de parameters voor het bestellen van details van oproepen in speciale vensters. U kunt elke periode in de afgelopen vijf maanden kiezen. Voer het e-mailadres of faxnummer in waarop u het rapport wilt ontvangen. U kunt ook een wachtwoord instellen om het zip-archief te openen en de sms-waarschuwingsservice gebruiken wanneer de detaillering gereed is. Als u klaar bent, klikt u op de knop "Bestellen".

Stap 7

Controleer uw e-mail. Details van de factuur komen binnen drie uur.

Stap 8

Bezoek het dichtstbijzijnde MegaFon-kantoor. De adressen van de vestigingen vind je op de officiële website. Ze zijn beschikbaar in het gedeelte Help en service van de startpagina. Neem contact op met een specialist met het verzoek om details van oproepen voor een bepaalde periode naar uw e-mail te sturen.

Stap 9

Bel 8-800-333-0500 (bellen binnen Rusland is gratis), wacht op de verbinding met de operator en bestel de belgegevens. Het wordt per fax of e-mail bezorgd. Het MegaFon-bedrijf biedt zijn abonnees de service om gratis factuurgegevens te ontvangen.

Aanbevolen: