Details Van MTS-oproepen Krijgen

Inhoudsopgave:

Details Van MTS-oproepen Krijgen
Details Van MTS-oproepen Krijgen

Video: Details Van MTS-oproepen Krijgen

Video: Details Van MTS-oproepen Krijgen
Video: Live Webinar "Oproep GS-IGS: wat nu?" door Joris Maes 2024, April
Anonim

Call detailing is ongetwijfeld een noodzakelijke dienst. Dankzij hem kunt u meer te weten komen over de gekozen en inkomende nummers, de duur van de oproepen, het tijdstip van het verzenden van berichten en hun kosten. Deze service is niet ongewoon; veel mobiele bedrijven, waaronder MTS, bieden deze aan hun abonnees.

Details van MTS-oproepen krijgen
Details van MTS-oproepen krijgen

instructies:

Stap 1

Het MTS-bedrijf biedt zijn klanten een dienst genaamd Mobile Detailing. Hiermee kunt u niet alleen gedetailleerde informatie ontvangen over inkomende en uitgaande oproepen (over tijd, nummers, soort oproepen, enzovoort), maar ook over sms- en mms-berichten, uitgevoerde GPRS-sessies, geld dat van de rekening is afgeschreven en nog veel meer. Om gebruik te maken van de dienst kunnen abonnees zich wenden tot de "Mobiele Portal", het commando * 111 * 551 #, * 111 * 556 # kiezen of een bericht sturen naar 1771 met de tekst 551. "Mobiele detaillering" is gratis verbonden betalen, er zijn geen abonnementskosten.

Stap 2

Abonnees van de MTS-telecomoperator kunnen zich ook rechtstreeks aanmelden bij het kantoor van het bedrijf, een telecomsalon of bij een officiële dealer. Toegegeven, als u persoonlijk contact opneemt met een van de hier aangegeven plaatsen, moet u een identiteitsbewijs (paspoort) bij u hebben. Het is ook mogelijk dat u eerst een aan het bedrijf gerichte aanvraag moet schrijven met het verzoek om details van de factuur.

Stap 3

Andere operators bieden een vergelijkbare service. In "Megafon" kunt u het bijvoorbeeld gebruiken met behulp van de "Servicegids" op de officiële website van het bedrijf, evenals door contact op te nemen met het klantenondersteuningscentrum. Beeline verstrekt "Details" bij het indienen van een elektronische aanvraag voor: [email protected] of fax (495) 974-5996. Voor gebruik zal de operator een bedrag van 30 tot 60 roebel van de rekening afschrijven.

Aanbevolen: